2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط لف بده من دختر خالم و عضو کرده بودن اینم زیاد تلگرام نمیره بنده خدا چندتا آشنا دیده بودن به بابا ...

تلگرام اصلی باید نصب کنه 

تلگرامای دیگه خودشون عضوت میکنن

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

ببین تن فروشی کار درستی نیست خوبببب اما قبول داری یه مرد متاهل باید خودش وفادار باشه به زنش و سراغ این کثافت کاری نره...اون زن احتیاج داره به اون پول و قبول دارم که خیلللللی کار مزخرفیه؛مثل این میمونه تو بگی یه قاچاقچی گفته که همه چیز قاچاق میکنم حتی قلب یه انسان رو...در ضمن این مسائل باید از ریشه حل بشن و خدا میدونه که چقدرررر دلم میسوزه برای زن هایی که به خاطر یه لقمه نون برا بچه شون تن به چه کارها که ندادن و در آخر گند بزنن به مسئولامون

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

تلگرام اصلی باید نصب کنه تلگرامای دیگه خودشون عضوت میکنن

دیگه با گریه زنگ زد به من 

بعد شوهر هم داره بنده خدا 

گفتم طلا که پاکه چه منتش به خاکه ولشون کن

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

اصلی هست واسه‌من

من قبلنا اصلی نبود عضوم کرده بودن حتی مخاطبام هم از طرف من اد شدن بودن بعد داداشم و دوستاو فامیل همه میگفتن خودت عضو شدی مارو چرا عضو کردی بعد تلگرام اصلی نصب کردم اوکی شد 

ببین تن فروشی کار درستی نیست خوبببب اما قبول داری یه مرد متاهل باید خودش وفادار باشه به زنش و سراغ ا ...

بنظرت میشه مردا رو کنترل کرد تقریبا همشون به فکر پایین شکمشونن کلی کارای باشرافت هست چرا تن فروشی کنن 

زندگیم تک دخترمه🩷

دیگه با گریه زنگ زد به من بعد شوهر هم داره بنده خدا گفتم طلا که پاکه چه منتش به خاکه ولشون کن

اره لامصب خیلی بده به منم زنگ زده بودن که چرا اد کردی منو تو گروه گفتم بخدا من نبودم باور نمیکردن 

پس احتمالا برا پرو.کسی هست که وصل میشیفیلتر شکن نصب کن دیگه این چرت و پرت هارو بالا نمیاره

اره با پروک،سی وصل میشم ممنونم عزیزم

زندگیم تک دخترمه🩷