سلااااام اقا دیشب خواستگاریم بود و داستاناش که خداروشکر خوب تموم شد استرسم بیجا بود 😅😩
حالا تو بله برونم میخوایم عقدو مشخص کنیم عقد تو خونه قشتگتره یا بریم محضر؟ میخوام خیلی خوب باشه کدومش بهتره و چرا😁
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
ببخشید هی سوال میپرسم کت کوتاه باشه یا بلند و اینکه شلوارش راسته و بلند باشه یا ازین مام استایلا؟ اینم بگم پاشنه بلند نمیپوشم
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدت اگه کوتاهه شلوار بلند واید با کت کوتاه.اگه قد بلندی شلوار راسته و کت یکم بلندتر.
اره بلندم برا همین پاشنه بلند نمیپوشم مرسی ازتت
مبارکت باشه ایشالله به خوبی داخل منزل هم اگه دیزاین کنی وبگیری خوبه
قربونت 😍
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
نمیدونم حس کردم خونه هم چیز جالبی میشه ولی محضرو انتخاب کردم