سلااااام اقا دیشب خواستگاریم بود و داستاناش که خداروشکر خوب تموم شد استرسم بیجا بود 😅😩
حالا تو بله برونم میخوایم عقدو مشخص کنیم عقد تو خونه قشتگتره یا بریم محضر؟ میخوام خیلی خوب باشه کدومش بهتره و چرا😁
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه سنم کم بود خیلی😂 ۱۸ سالم بود دیدمش ۱۹ دوست شدیم بعد من دانشگاهمم شهرستان بود
اگه بتونی پاشنه بلند بپوشی خیلی شیک ترهولی نه با اسپرت سفید مرواریدی اینا هم بد نمیشهبعد کت و شلوار ...
تقریبا هم قدیم با پاشنه بلند ازش خیلی بلندتر میشم تهش میتونم تا ۵ سانت بپوشم