سلااااام اقا دیشب خواستگاریم بود و داستاناش که خداروشکر خوب تموم شد استرسم بیجا بود 😅😩
حالا تو بله برونم میخوایم عقدو مشخص کنیم عقد تو خونه قشتگتره یا بریم محضر؟ میخوام خیلی خوب باشه کدومش بهتره و چرا😁
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
اخه سنم کم بود خیلی😂 ۱۸ سالم بود دیدمش ۱۹ دوست شدیم بعد من دانشگاهمم شهرستان بود
اگه بتونی پاشنه بلند بپوشی خیلی شیک ترهولی نه با اسپرت سفید مرواریدی اینا هم بد نمیشهبعد کت و شلوار ...
تقریبا هم قدیم با پاشنه بلند ازش خیلی بلندتر میشم تهش میتونم تا ۵ سانت بپوشم
سلام دوست عزیزم.یه سوال داشتم،شما باهمون اقایی قراره ازدواج کنی که تو یکی از تاپیکات گغتی میخای تو کافه بهش بگی دوسش داری؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)