2777
2789
عنوان

زیست کنکور لطفا کنکوریا بیاید

97 بازدید | 11 پست

سلم من الان یازدهم تجربیم و سال بعد میخوام با فرهمند نیا کلاس بگیرم

حالا تو کلاس فرهمندنیا خودش از روی پینوکیو تکلیف میده و عملا من مجبور میشم بزنم

ولی خوب میگن پینوکیو خوبب نیست ( نه اینکه بد باشه) ولی میگن ایکیو بهتره

بنظرتون میارزه به جای پینوکیو که تکلیفه و مجبور میشم بزنم برم ایکیو بزنم( امکان داره نزنمش )

کاربر اقا هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 12 همم 3 سالع با ماز میخونم و پینوکیو هم عالیه تو زمانی باید بری سراغ ایکیو که کل کتاب و تموم کنی بجاش خیلی سبز تک پایه بزن وقتی کل یازدهم تموم شد برو سراغ ایکیو سوال های ترکیبی دهم با یازدهم بخون

من 12 همم 3 سالع با ماز میخونم و پینوکیو هم عالیه تو زمانی باید بری سراغ ایکیو که کل کتاب و تموم کنی ...

شما خودتون با فرهمند نیایید
درصدتون تو ازمونا؟
و اینکه سوالات پینوکیو مثل ازمون ها هست ؟

کاربر اقا هستم 

دلم برای دروس زیست شیمی فیزیک تنگ شدههههه با اینکه رفتم دانشگاه روانشناسی ولی هنوز حسرت این درسا مونده تو دلم یه نصیحت از من به شما لطفا روند درس خوندنتون پایدار بمونه نه اینکه یک هفته سخت بخونید یک ماه نخونید کم کم بتونید ولی خوب بخونید

دلم برای دروس زیست شیمی فیزیک تنگ شدههههه با اینکه رفتم دانشگاه روانشناسی ولی هنوز حسرت این درسا مون ...

من یه هفته سخت که هیچ یه ساعتم نمیتونم بخونم برا همین دارم برا همه درسام کلاس میگیرم برا همین بین اینا میخوام انتخاب کنم برا همین گذاشتم از سال بعد برا همین ...

کاربر اقا هستم 

من یه هفته سخت که هیچ یه ساعتم نمیتونم بخونم برا همین دارم برا همه درسام کلاس میگیرم برا همین بین ای ...

نزار برای سال بعد از همین الان کم کم شروع کنی خیلی تاثیر داره این کلاسا هم گرفتی خوبه منم زور بالا سرم نباشه خوب نمیخونم 🤭 ولی شاید برای کنکور بخونم نمیتونم همیشه حسرتشو میکشم چیزی هم کم ندارم تنها مشکل که باعث می‌شد کنکورم خوب نشه همین پایدار نخوندنم بود جوری بود که یک هفته فشرده و عالی میخوندم بعد یک ماه سرد میشدم

نزار برای سال بعد از همین الان کم کم شروع کنی خیلی تاثیر داره این کلاسا هم گرفتی خوبه منم زور بالا س ...

والا میخوام زیست بخونم ولی
من یه خیال پردازم فکر میکنم دانشجوی ترم 4 پزشکیم و امروز امتحان جنین شناسی داشتم بعدش رفتیم کافه الانم خوابگاهم 

کاربر اقا هستم 

والا میخوام زیست بخونم ولی من یه خیال پردازم فکر میکنم دانشجوی ترم 4 پزشکیم و امروز امتحان جنین شناس ...

پس تلاش کن به واقعیت برسه زمان خیلی مهمه نه تنها برای کنکور برای همه مواقع ، اگه پرش فکری داری انواع روش های یادگیری رو امتحان کن ببین با کدوم خیلی بهتر میتونی به درس متمرکز بشی ، اصلا درس ها رو حفظی نخون بلکه مفهومی حتی زیست رو به صورت یک تصویر ذهنی یاد بگیر که چطور فرایندها اتفاق میوفتن خیلی کمکت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792