2821
2789

چرا قربونت برم مگه چکار کردن

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نامردن...اصلا توجهی ب حرفات ندارننن

فدات شم حق داری میفهممت ولی این ادما ارزش ندارن ک غصه بخوری قربونت برم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

چقدر مهم نباشه دیگ 😪

چند تا مسیر داره 

میتونی اونایی که درست نیستن رو جواب بدی و دیگه وقتی اومدی خونه هی فکر نکنی کاش فلان کار رو میکردم 

یه سری از حرفا هم به خاطر درک نادرستشون راجب توئه باید  بهشون ثابت که کنی که نه غلطه حرفا و رفتارشون راجب تو و اینکه میتونی با موفقیت هات بهشون ثابت کنی که تو از اونا سر تری 

یه سریا هم حسادت میکنن که تو نباید بخاطر همچین افرادی ناراحت بشی یا میتونی جوابشون رو بدی یا بیشتر موفق بشی که بسوزن 

یه سری از حرفاشون هم به خاطر این ناراحتت میکنه که تو از اون شخص توقع این حرف رو نداشتی می‌دونم سخته خیلی سخته منم بعضی وقتا باورم نمیشه ولی باید از هر کسی هر چیزی رو توقع داشت 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

ادما نیاز دارن یه همدم داشته باشن ی جور نیازه عاطفیه اما خب 😪😪

غصه نخور عزیزدلم انشاالله یه یار پیدا کنی ک همدمت باشه

من مثل زودپزی هستم که باروت پرکردن .‌زیرش روروشن کردن ...ولی یه فشاری بهش می یارن که نیایدبترکی..‌‌😤😤😤😤😤😭😭😭😭😖😖

خفه خون گرفتم بخاطر خیلی چیزها

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
چند تا مسیر داره میتونی اونایی که درست نیستن رو جواب بدی و دیگه وقتی اومدی خونه هی فکر نکنی کاش فلان ...

درسته حرفات اما من خیلی خیلی خیلی زیاد قوی بودم 

همیشه طوری رفتار کردم ک هر کسی میبینه میگ چقدر خوشه دیگ غمی ام داره ؟🙂 واقعا غم داره ؟؟🙂 

ولی خب منم دخترم ی سری نیازا دارم بخدا 

اصلا دلم میخواد ورژن ضعیفمو نشون بدم یکی ازم مراقبت کنه 

اما خب نمیشه اعتماد کنی ...

ادما توجهی ب نیازات ندارن ...

کلا هیچی مهم نیس براشون چه یه همدم باشه چه خانوادم باشه چه هر کسی ک اطرافم...

واقعا خسته شدم