2777
2789
عنوان

چجوری به خواهرم بگم بر نخوره بهش

270 بازدید | 22 پست

من انلاین شاپ ارایشی دارم بعد خواهرم اومد ازم یسری وسیله برداشت که بفروشه پولشو بهم بده اما فروخته و نمیده قبلا هم ازم کلی لوازم ارایش میبرد کادو واسه بقیه اما پولشو کلا نداد  منم گفتم ولش کن اما الان میخوام بگم پول این جدیدارو  بده اما سریع قهر میکنه چجوری بگم بدش نیاد؟؟؟

اونا رو ولش از این به بعد مجانی نده

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

بگیر پولو مگه تعارف داری؟!¡!

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رک بگین 

چه خوب راهی یاد گرفتن 

هم جنس میبرن هم قهر میکنن 

حق خودتونو از همه بگیرین 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

دیگه بهش نده. اینا رو هم برو بگو میخوام جنس جدید بیارم پول ندارم. 

منم با خواهرم یه آپارتمان مشترک دارم، سالهاست سهم کرایه منو نمیده. چند بار گفتم باز نداد منم بیخیال شدم دیگه واسه دوزار روابطمو نمیتونم با خواهرم خراب کنم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
به مامانت بگو بهش غیر مستقیم بگه یا اینکه بگو بهت تخفیف میدم ولی اگه کلا رایگان برداری کم میارم

مامانم میگه ولش کن خواهرته دیگه دستش خالیه بعد من همون قیمتی که خودم خریدم میگم بده اصلا سودی نکشیدم روش که بتونم تخفیف بدم

دیگه بهش نده. اینا رو هم برو بگو میخوام جنس جدید بیارم پول ندارم. منم با خواهرم یه آپارتمان مشترک دا ...

دقیقا واسه منم همینجوری شده اما زورم میاد من همش از صبح تا شب سرکارم بعد پول خودمو باید بزور بگیرم ازش