2777
2789
عنوان

اندوسکوپی معده بیاین لطفا

79 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من همش معده درد و تهوع دارم که میخوام بیهوش شم هر دارویی هم میخورم اروم نمیشم رفتم اندو بهم میگه مشکلی ندارع مگه میکروب معده تو اندو مشخصه؟ بهم گفت عصبیه ولی من اصلا تحمل ندارم این درد خیییلی شدیده تو کمرم هم میزنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نیاره معده درد عصبی من ده کیلو کم کردم کم کم به فکر خودکشی افتاده بودم چون با هیچ دارویی خوب نمیشد فکر کن دوسال عذابم داد. هنوزم باهام هست ولی وقتی ریلکس میشم دردش خوب میشه امان از وقتی ک عصبی شم

خدا نیاره معده درد عصبی من ده کیلو کم کردم کم کم به فکر خودکشی افتاده بودم چون با هیچ دارویی خوب نمی ...

دقیقا همزمان باهاش ضعف دارم میخوام پس بیفتم ولی من اونقدارم عصبی نمیشم که دردش اینقدر شدید بشه 

دقیقا همزمان باهاش ضعف دارم میخوام پس بیفتم ولی من اونقدارم عصبی نمیشم که دردش اینقدر شدید بشه

یه مدت ریلکسیشن هرروز انجام بده ببین بهتر میشی یا نه. یاام برو مشاور شاید عصبی میشی و خودت متوجه نیستی‌. ان شاالله مشکلت هرچه زودتر حل بشه

همظ میگم من میکروب معده دارم تو این مشخص نیست توهم زدم دیگه از درد زیاد

ببین میکروب معده همون روز معلومه نمیشه ها یه نمونه از معدت ورمیدارن میفرستن ازمایشگاه تا جوابش بیاد

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

2790
2778
2791
2779
2792