2777
2789
عنوان

وام ویپاد

6703 بازدید | 3 پست

سلام به دوستای خوبم 

امروز میخوام راجع به وام ویپاد براتون توضیح بدم چون خودم این اطلاعات رو با تحقیق به دست اوردم و فکر میکنم میتونه کمک کننده باشه . 

اول اینکه ویپاد بانکداری دیجیتال بانگ پاسارگاده درست مثل بلو که مال بانک سامانه . بدون ضامن وام میده و باید حسابتون کار کنه هر 100هزار تومان توی 24ساعت یک امتیاز محسوب میشه و سقف امتیاز برای دریافت وام 9000امتیازه یعنی اگر شما ده میلیون پول تو حسابتون داشته باشید بعد از یک ماه 3000امتیاز دارید و بعد 3ماه میتونید وام ده تومنی رو بردارید . فرقش با بلو بانک اینه که بلو در ماه چندین بار گردش مالی رو حساب میکنه و شما لگر در اواخر ماه این ده تومن رو داشته باشید موجودی ماهتون تایید میشه اما در ویپاد باید ثابت اینو داشته باشید سود پرداختی هر دو وام مشابه هم و 23درصد هست . اسم این تسهیلات برآینده و بین 10تا 50میلیون قابل دریافته و طبق رفتارمالی شما در بانک مرکزی و سکه های وی کلابتونه 

بقیه رو در پست های دیگه توضیح میدم . 

فقط 

ممنون میشم اگر تصمیم به افتتاح حساب دارید از کد دعوت من استفاده کنید . 

کد دعوت: EC3UOO

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

ویپاد یه قسمت دیگه به عنوان تسهیلات داره که اسمش پشتوانه است و از یک تومن تا 35تومن قابل برداشت اما مرحله به مرحله میره جلو یعنی شما باید اول یک تومن رو بگیری تسویه کنی تا مرحله ی بعدی برات فعال بشه . موعد پرداختش یک ماهه است ‌‌ هزینه اعتبار سنجی ده هزار تومنی و کارمزد 27تومنی( در مرحله اول رو داره ) . 

برای چه وقت هایی خوبه؟ زمانی که اواسطه ماهه اتفاق غیر قابل پیش افتاده مثل جشن عقد یا بله برون دعوت شدید و شما به نسبت حقوقتون و حساب کتاب سر ماهتون پول کم میارید میتونید بدون منت این پول رو دریافت کنید و یک ماهه برگردونید .  

فقط این نکته رو داشته باشید که سقف وام به ترتیب فعال میشه. 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

قسمت بعدی تسهیلات پیش درآمده یعنی طبق درآمد و واریزی های شما به حسابتون سنجیده میشه .

کف دو میلیون تومان و سقف هشت میلیون تومنه 

با سکه های ویپاد فرق داره و از واریزی های حساب هاتون به دست میاد . بدون سوده و باید یک هفته ای تسویه بشه 

خیلی تو مواقع بحران نمیشه روش حساب کرد و یه حسابی میخواد که کاملا کارکرده باشه و ورودی داشته باشه🤗😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تسهیلات بعدی پیمانه 

از ۱۰۰۰۰سکه فعال میشه و ضامن میخواد 

یعنی هم باید گردش مالی داشته باشی که سکه جمع کنی و هم ضامن 

از ۷۵ میلیون تا ۲۰۰ میلیون تومن هم قابل دریافته