آنشرلی88 مدیر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2689 عنوان قدت چقده | مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 81 پست قدم ۱۵۱ هستش بچها و ۱۵ سالمه تا سن رشد چقد میشمقد شما چقده🥲🫂 1403/11/11 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyday عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1696 چون رشد قدی مناسبی نداشتم در حالی که دخترخاله هام رفتن الان هردوتاشون قد بالای 160 دارن البته اونا چ ... چن تا متخصص گفتن که گرسنگی و روزه گرفتن و دو سرعت و حرکات پرفشار مدت زمان کوتاه هورمون رشد ترشح میکنن 🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎
آنشرلی88 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2689 بسته به ژنه بعضیا تو بلوغ ایست میکنن بعضیا تا ۲۰ سالگی قد میکشن ببین اطرافیانت چطورین اکثرا مردا قدبلندن خانما قدکوتاه متوسط قدبلند هم داریم ولی خیلی کمن
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 4948 جدی😂من عذاب میکشممم هعببا اینکه خوشکلم هیکلمم خوبه ولی قدم :] قبلا دوست نداشتم ولی چند بار دیدم ذوق میکنن پسرا بخاطر قدم خوشم اومده مثلا چند وقت پیش یه پسره تو خیابون انقدر ذوق زده بود میگفت جا سووچی خوشم اومد 😂🥲نمیدونم من دوست دارم قدمو الان توهم دوست داشته باش .
آنشرلی88 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2689 قبلا دوست نداشتم ولی چند بار دیدم ذوق میکنن پسرا بخاطر قدم خوشم اومده مثلا چند وقت پیش یه پسره تو خی ... آخی😂😁💋سعی میکنم دوست داشته باشم😂ولی هر وقت دخترقدبلند میبینم ته دلم حسرت میکشم یکی تو کلاسمونه قدش بالا ۱۷۰عه هرچی بپوشه بهش میاد انقدم خوش هیکل و خوشکله
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4165 راضی هستی؟من 41💔 لاغرم خیلیا بهم میگن وای تو خیلی لاغری میگم چیکار کنم آخه😥تو هنوز از منم لاغری که😅 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
دختر_عمه_زا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 10492 اکثرا مردا قدبلندن خانما قدکوتاه متوسط قدبلند هم داریم ولی خیلی کمن نه باید بپرسی تا چند سالگی قد کشیدن مثلا من عمم میگفت تا ۲۰ سالگی قد کشیدم ، منو خواهرمم این شکلی بودیم مثلا توی کلاس هفتم چند نفر از من بلند تر بودن ولی توی نهم من از اونا بلند تر بودم توی یازدهمم با بلند قدا هم قد شده بودم ψ ❤️
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 4948 آخی😂😁💋سعی میکنم دوست داشته باشم😂ولی هر وقت دخترقدبلند میبینم ته دلم حسرت میکشم یکی تو کلاسمونه ق ... اخه بلند جذابه کوتاه کیوت هردو قشنگه حسرت نداره .
آنشرلی88 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2689 لاغرم خیلیا بهم میگن وای تو خیلی لاغری میگم چیکار کنم آخه😥تو هنوز از منم لاغری که😅 برا لاغری یه مدت زینک و مولتی ویتامین مینرال و بستنی خوردم طبق کالری شمار وزنم از ۴۶ رسید به ۵۷ شاید روی شما هم جواب داد امتحان کن به نظرم
آنشرلی88 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2689 نه باید بپرسی تا چند سالگی قد کشیدن مثلا من عمم میگفت تا ۲۰ سالگی قد کشیدم ، منو خواهرمم این شکلی بو ... پس به سنه؟ باش میپرسم مرسی ازت🥲💋
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4165 برا لاغری یه مدت زینک و مولتی ویتامین مینرال و بستنی خوردم طبق کالری شمار وزنم از ۴۶ رسید به ۵۷ شاید ... ممنون عزیزم دوس ندارم قرص بخورم میترسم چاق بشم بدجور باز حسرت لاغری بخورم🤣 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
آنشرلی88 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2689 ممنون عزیزم دوس ندارم قرص بخورم میترسم چاق بشم بدجور باز حسرت لاغری بخورم🤣 ویتامینه آخه😂نههههه اصلا لاغری و توپر بودن قابل مقایسه نیستن باهم وقتی توپر میشی یه آدم دیگه میشی انقد خوشکل تر میشی باورت نمیشه
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4165 ویتامینه آخه😂نههههه اصلا لاغری و توپر بودن قابل مقایسه نیستن باهم وقتی توپر میشی یه آدم دیگه میشی ا ... من خیلی دوس دارم توپر بشم.اما صورتم نمیخوام چاق بشه😅😅 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
آنشرلی88 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2689 من خیلی دوس دارم توپر بشم.اما صورتم نمیخوام چاق بشه😅😅 شیر خشک😂
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4165 شیر خشک😂 وییی.یبار تست کردم مگه خوردنیه انقد بدمزس😐😂 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.