2777
2789
عنوان

بد شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 49 پست
میدونستم تو متوجه میشی😉😂 یکی دیگه هم هست خبرش بیاد شیرینی پخش میکنم😂

😂😂😂😂😂😂👍👍👍

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

به نظرم به سرنوشت خودتون فکر کنید و به زندگی و نمره و چیزای دیگه دیگران توجه نکنید.

یه جا خوندم که هر کس اگه بخواد خودش رو خیلی خوب بررسی کنه دیگه وقت نمی کنه به کسی توجه کنه و تمام زندگیش به بررسی خودش صرف میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خودتون تلقین کنید که خودتون مشکلات دارید و اصلا وقت ندارید به کسی فکر کنید که از ناراحتیش بخواهید خوشحال بشید.به نظرم به خودتون بستگی داره چقدر به خودتون کمک کنید

منم الان جدیدا نسبت به یه نفر همینجور شدم

گوش شیطون کر من خیلی وضعیت زندگیم و خانوادگیمو خودم و اینا از اون بهتره 

ولی سر همین اتفاقاتی که بین منو همسرم افتاد و باعث و بانیش خانواده ی همسرم بودن اونا دست گرفتن و خیییلی اذیتم کردن و حرفای بدی به خودم و همسرم نسبت دادن و زندگی و خوشبختیم رو زیر سوال بردن و یجورایی گفتن تو داری نقش بازی میکنی که حال خودتو زندگیت خوبه و زندگیه من از تو بهتره😒😒

خییلیی ناراحت شدم و همش یه حس بدی ته وجودم میگه کاش بدترش سرشون بیاد ولی باز میگم خدانکنه انشالله همیشه شاد باشن😞😞

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔