2777
2789
عنوان

بد شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 49 پست

همیشه به خودت بگو بد بودن راحته خوب بودنه که سخته.و همین طورم هست. منم یه مدت این جوری بودم چون فک میکردم بد باشی خوبه و خوب باشی یعنی ابلهی یعنی بقیه ازت استفاده می خوان بکنن و بدا موفق ترن . شاید کسی خوبی مارو نبینه مهم خداست که میبینه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
استغفار کن. ذکر اعوذ بالله من الشیطان الرجیم و استغفرالله ربی و اتوب و علیه

قرآن زیاد میخونم

ولی خب نمی دونم چرا اینطوری م

همش آشوبم😢

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بدبختی اونایی که اذیتم کردن بعضی وقتا دلم خنک میشه 😺

مخصوصا اینایی که همش به شغل و دانشگاه و ازدواجم گیییییر میدادن دلمو میشکستن. همشو میبینم سرشون دراومده.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

من یادمه بابت مرگ یه نفر هزاران بار خدارو شکر کردم و خوشحال شدم 

نمیگم چون قطع دسترسی میشم😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
شاید ناراحت نمیشی حسرت میخوری. خیلی فرق بین حسادت و حسرت هست عزیزم

ببینین مثلا تو ی مورد

مثلا معدل من ۱۸ست دوستم ۱۵

ولی وقتی حتی ی درسشو نیم نمره بهتر میشه من تا چندروز ناراحتم

قرآن زیاد میخونم ولی خب نمی دونم چرا اینطوری م همش آشوبم😢

زیاد حساس نکن خودتو عزیزم 

یه کم از لحاظ روحی بهم ریختی درست میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

این توضیحات تعریف صحیح از کلمه حسادته

به محض اینکه خبری به گوشت میرسه قبل از اینکه کوچکترین احساسی بهت دست بده برای اون آدم خیر بخواه و دعای خوب کن و از خدا بخواه برکت بگیره زندگیش و حالش بهتر باشه و خوشحال تر باشه

اینجوری اولا شیطان نمیتونه بهت غلبه کنه

دوما خیر و برکت ها به خودت بر میگرده

تنها راه غلبه بر حسادت همینه تنهااااا راه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بهترین کار اینه که برای خودت زندگی کنی و خودتو فقط با خودت مقایسه کنی اینجوری هم پیشرفت میکنی هم اعتماد به نفست بالا میره، و در نتیجه بخاطر کاستیهایی که تو زندگیت هست این حسو پیدا نمیکنی که از مشکلات دیگران خوشحال بشی.

بهترین کار اینه که برای خودت زندگی کنی و خودتو فقط با خودت مقایسه کنی اینجوری هم پیشرفت میکنی هم اعت ...

از وقتی اینجوری شدم نسبت ب خودمم پسرفت کردم

ببینین مثلا تو ی مورد مثلا معدل من ۱۸ست دوستم ۱۵ ولی وقتی حتی ی درسشو نیم نمره بهتر میشه من تا چند ...

منم این حس ها رو تجربه کردم و به خودم حق دادم چون از دوست تا جایی که فکرش و نمیکنی ضربه خوردم. الکی تمرکز نکن رو خودت هم عیب نذار. به مرور آدم های بهتری سر راهت قرار میگیرن درست میشه

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
امیدوارم ممنونم🌸

😍😍زبونتو به جملات خیر عادت بده 

من خودم مستاجرم خونه ندارم بهم بگن کسی خونه خریده درجا میگم عع چه خوب مبارکه ایشالا به دلخوشی زندگی کنن توش 

یا هر مورد دیگه ای 

کم کم ذهنتم عادت میکنه