khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 عنوان تمیز کاری🤦🏻♀️ 75 بازدید | 14 پست سلام بچه ها میشه بهم انگیزه بدین پاشم برای کارای خونم الان چند ساعته دراز کشیدم خونم هم منفجر شدههههه حوصله هم ندارم اصلا🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی 1403/11/11 | 18:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 پاشو تمیز کن بعدش با خیال راحت دراز بکش خالشو ببر وااای اصلا نمیتونم پاشم بیحالم دوساعت دیگه هم قراره برم جایی 🤦🏻♀️ من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30396 پاشو با اب داغ و مایع فراوون ظرفاتو بشور بوی مایع بپیچه بعد کتریتو بشور پر کن چای تو کتری تمیز عجیب میچسبه..سینکتو خشک کن..جاروبرقی بکش..تو سرویسا جرمگیر بریز...سطل زباله رو خالی کن تو بالکن یا حموم بشور کیسه بزار...لباسارو بزار تو ماشین مایع بریز تموم شد پهن کن بوی مایع بپیچه کیف کنی...در اخرم دوش بگیر سرویسارو بشور برق بزنه کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
koda63gan عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 7321 وااای اصلا نمیتونم پاشم بیحالم دوساعت دیگه هم قراره برم جایی 🤦🏻♀️ من دوساعت دیگه می خوام بخوابم 😁😁
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 من دوساعت دیگه می خوام بخوابم 😁😁 چه زود من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6924 پاشو با اب داغ و مایع فراوون ظرفاتو بشور بوی مایع بپیچه بعد کتریتو بشور پر کن چای تو کتری تمیز عجیب ... عشق کردمعاشق تمیزکاریمباردارم سرگیجه میگیرم زیاد سرپا وایسم حیف إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 پاشو با اب داغ و مایع فراوون ظرفاتو بشور بوی مایع بپیچه بعد کتریتو بشور پر کن چای تو کتری تمیز عجیب ... خداایییش خیلی انگیزه دادی دلم خواست پاشم😉 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30396 خداایییش خیلی انگیزه دادی دلم خواست پاشم😉 عزیزززم ♥️ کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 عشق کردمعاشق تمیزکاریمباردارم سرگیجه میگیرم زیاد سرپا وایسم حیف منم خیلی دوست دارم هیچ وقت خونم اینجوری نشده بود چند روز بود پای چرخ بودم نرسیدم به کارای دیگم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30396 عشق کردمعاشق تمیزکاریمباردارم سرگیجه میگیرم زیاد سرپا وایسم حیف تایم بده ب خودت جانم عجله نکن نی نی داری♥️ کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 صبح هم زود بیدار میشم از صبح تنیز کاری کردم خسته نباشی گلییی😉♥ من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 50508 امروز ۵ شنبه روز تمیز کاری منه ساعت ۵ تموم شد بلند شو ب کارهات برس دیگه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
koda63gan عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 7321 خسته نباشی گلییی😉♥ قربونت 😘بزار دیگه فردا صبح با انرژی کاراتو انجام بده