2777
2789
عنوان

خانما دیسک کمر

88 بازدید | 7 پست

من دردی که دارم اینجوریه که غیر از کمرم لگنم سمت راست و چپ درد دارم و اگر فعالیت کنم کلا فلج میشم نمیتونم راه برم باید کج بخوابم به پهلوهام اگر تخت بخوابم نمیتونم بلند شم دیگه لگنم میگیره 

خانما من اگر قرص کلسیم منیزیم و دی نخورم کلا فعالیت روزانه هم نمیتونم بکنم تا کی باید بخورم دو ماه هست میخورم تا کی میتونم بخورم 

راهی هست که دیسک کمرم خوب بشه واقعا دلم فعالیت کردن میخواد 

از عمل هم میترسم میگن آدم اگر چاق باشه بدتر میشه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
دکتر رفتید گفته دیسک کمر دارین؟

بله گفت تا زمانیکه میتونی تحمل کنی میتونی صاف راه بری عمل نکن 

ولی خیلی درد دارم از ۹۶تا حالا فلجم کرده 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیزیوتراپی نمیرین؟ دیسک کمر باید استراحت کنین دیگه اگه خیلی شدیده

تا حالا نرفتم 

ولی لیزر و شوک ویو تکار رفتم 

اینم میرم 

اگه از اون سال دکتر نرفتیم حتما برین یه چکاب دیگه پیش متخصص جراح مغز و اعصاب شاید شرایط فرق کرده که ...

تازگی ها نرفتم پارسال رفتم که گفت بهم اینارو