2777
2789
عنوان

پنير پيتزا 🍕

802 بازدید | 16 پست

سلام گلاي ني ني سايت😚

يه چنتا اموزش غذا بزارين كه پنير پيتزا داخلش باشه مث كالباس قارچ يا مرغ هرچيزي كه بلدين♥️😻مرسي عزيزا❣️

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بادمجانو شكمشو خال كن گوشت چرخي سرخ كن با وسط بادمجونا بريز دوباره تو بادمجون و روشو پره پنير كن

سيب زميني سرخ كن پنير بريز روش بذار تو فر

لازانيا بپز

ماكاروني درست كن روشو پنير بريز بذار تو فر

سوفله بپز

ژامبون تنوري و پنير هم ميتوني بپزي با قارچ خيلي خوجمزس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه تل داری برو تو کانال @nonsir همه ی غذاهاش پنیر داره 

با اموزش تصویری گیف😊

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

من یه غذا از زنداداشم یاد گرفتم اسمشو بلد نیستم ولی برای هرکی درست کردم دستودشو ازم گرفته،بادمجونو پوست میکنی و حلقه حلقه میکنی و سرخشون میکنی و میزاری کنار،بعد توی یه تابه پیاز داغ و گوشت چرخ کرده رو باهم تفت میدی و وقتی کمی سرخ شد بهش قارچهایی رو اضافه میکنی که نگینی خوردشون کردی و نمک هم میزنی و میزاری همشون سرخ بشن،بعد کف یه تابه یه لایه از بادمجونای حلقه شده رو کنارهم میچینی و کمی پنیر پیتزا میریزی و روش اون گوشت چرخ کرده و قارچو میریزی و کمی پنیر و بعد روشو دوباره با بادمجونهای حلقه شده میچینی تا کاملا سطحش پر بشه و روی بادمجونا پنیر میریزی و در تابه رو میزاری و با حرارت کم پنج دقیقه میزاری روگاز بمونه،بعداز پنج دقیقه در تابه رو برمیداری و برش میزنی میزاری تو ظرف یا همونجوری گرد برش میگردنی تو ظر،خیلی خوشمزس

و خدایی که در این نزدیکی است.....
بادمجانو شكمشو خال كن گوشت چرخي سرخ كن با وسط بادمجونا بريز دوباره تو بادمجون و روشو پره پنير كن سي ...

واي ممنونم عزيزم 

ميشه ژامبون رو كامل توضيح بدي

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
اگه تل داری برو تو کانال @nonsir همه ی غذاهاش پنیر داره  با اموزش تصویری گیف😊

ندارم😑

هات چیپس راحت ترینشه  چیپس و پنیر پیتزا و چند مین مایکرو‌ دوست داشتی ژامبون و قارچ و‌ فلفل دل ...

ميشه كامل توضيح بدي گلم؟

من یه غذا از زنداداشم یاد گرفتم اسمشو بلد نیستم ولی برای هرکی درست کردم دستودشو ازم گرفته،بادمجونو پ ...

ممنونم عزيزم حتما امتحانش ميكنم😻

ميشه كامل توضيح بدي گلم؟

بله چرا که نه 

چیپس و میریزی تو ظرف که برای مایکروفر مناسبه 

روش یه لایه پنیر پیتزا میریزی 

همینطوری بستگی به ارتفاع ظرف لایه لایه چیپس و پنیر میریزی ولی معمولا ۳-۴ لایه بیشتر خوب نمیشه چون آخرش همش میخوابه 

میتونی لایه آخر روی چیپس قبل از پنیر یکم ژامبون و قارچ و فلفل دلمه ای بریزی بعد پنیر 

یکم هم سس کچاب روش بریز 

بسته به قدرت مایکروفرت چند دقیقه بزار تا پنیرت کامل آب بشه 

My way or 👉🏼 Highway 
بله چرا که نه  چیپس و میریزی تو ظرف که برای مایکروفر مناسبه  روش یه لایه پنیر پیتزا میری ...

واي مرسي 😻❣️