2777
2789
عنوان

پنير پيتزا 🍕

801 بازدید | 16 پست

سلام گلاي ني ني سايت😚

يه چنتا اموزش غذا بزارين كه پنير پيتزا داخلش باشه مث كالباس قارچ يا مرغ هرچيزي كه بلدين♥️😻مرسي عزيزا❣️

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بادمجانو شكمشو خال كن گوشت چرخي سرخ كن با وسط بادمجونا بريز دوباره تو بادمجون و روشو پره پنير كن

سيب زميني سرخ كن پنير بريز روش بذار تو فر

لازانيا بپز

ماكاروني درست كن روشو پنير بريز بذار تو فر

سوفله بپز

ژامبون تنوري و پنير هم ميتوني بپزي با قارچ خيلي خوجمزس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تل داری برو تو کانال @nonsir همه ی غذاهاش پنیر داره 

با اموزش تصویری گیف😊

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

من یه غذا از زنداداشم یاد گرفتم اسمشو بلد نیستم ولی برای هرکی درست کردم دستودشو ازم گرفته،بادمجونو پوست میکنی و حلقه حلقه میکنی و سرخشون میکنی و میزاری کنار،بعد توی یه تابه پیاز داغ و گوشت چرخ کرده رو باهم تفت میدی و وقتی کمی سرخ شد بهش قارچهایی رو اضافه میکنی که نگینی خوردشون کردی و نمک هم میزنی و میزاری همشون سرخ بشن،بعد کف یه تابه یه لایه از بادمجونای حلقه شده رو کنارهم میچینی و کمی پنیر پیتزا میریزی و روش اون گوشت چرخ کرده و قارچو میریزی و کمی پنیر و بعد روشو دوباره با بادمجونهای حلقه شده میچینی تا کاملا سطحش پر بشه و روی بادمجونا پنیر میریزی و در تابه رو میزاری و با حرارت کم پنج دقیقه میزاری روگاز بمونه،بعداز پنج دقیقه در تابه رو برمیداری و برش میزنی میزاری تو ظرف یا همونجوری گرد برش میگردنی تو ظر،خیلی خوشمزس

و خدایی که در این نزدیکی است.....
بادمجانو شكمشو خال كن گوشت چرخي سرخ كن با وسط بادمجونا بريز دوباره تو بادمجون و روشو پره پنير كن سي ...

واي ممنونم عزيزم 

ميشه ژامبون رو كامل توضيح بدي

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
اگه تل داری برو تو کانال @nonsir همه ی غذاهاش پنیر داره  با اموزش تصویری گیف😊

ندارم😑

هات چیپس راحت ترینشه  چیپس و پنیر پیتزا و چند مین مایکرو‌ دوست داشتی ژامبون و قارچ و‌ فلفل دل ...

ميشه كامل توضيح بدي گلم؟

من یه غذا از زنداداشم یاد گرفتم اسمشو بلد نیستم ولی برای هرکی درست کردم دستودشو ازم گرفته،بادمجونو پ ...

ممنونم عزيزم حتما امتحانش ميكنم😻

ميشه كامل توضيح بدي گلم؟

بله چرا که نه 

چیپس و میریزی تو ظرف که برای مایکروفر مناسبه 

روش یه لایه پنیر پیتزا میریزی 

همینطوری بستگی به ارتفاع ظرف لایه لایه چیپس و پنیر میریزی ولی معمولا ۳-۴ لایه بیشتر خوب نمیشه چون آخرش همش میخوابه 

میتونی لایه آخر روی چیپس قبل از پنیر یکم ژامبون و قارچ و فلفل دلمه ای بریزی بعد پنیر 

یکم هم سس کچاب روش بریز 

بسته به قدرت مایکروفرت چند دقیقه بزار تا پنیرت کامل آب بشه 

My way or 👉🏼 Highway 
بله چرا که نه  چیپس و میریزی تو ظرف که برای مایکروفر مناسبه  روش یه لایه پنیر پیتزا میری ...

واي مرسي 😻❣️