2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه بیاین

113 بازدید | 14 پست

خانوما من نمی دونم خدا چرا ما رو آفریده ؟ ما که میایم تو این دنیا گناه می کنیم بعد میریم جهنم  ،تو این دنیا هم سختی می کشیم الان چرا باید خوشحال باشیم از بودنمون ؟

الان نیاین بگین برای عبادت و شکر خدا آفریده شدیم یه چیزی بگین من قانع بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هر حال ما معصوم نیستیم گناه می کنیم ،بعدش هم سوالم اینه هدف از آفریدن آدما چیه؟

میدونی عبادت یعنی چی؟؟؟

یعنی عبد بودن، بنده بودن، برای خدا زندگی کردن، 

ولی همه فکر میکنن یعنی نماز و روزه فقط...

قطعا ما معصوم نیستیم ولی باید سعی کنیم حدالامکان کمتر گناه کنیم، اینجوری خدای ارحم الراحمین مارو میبخشه...

خدا به بهانه ای کوچک بهشت رو ب بنده هاش میبخشه...

باقیش همش انسانیت و مهربونیه 

میدونی عبادت یعنی چی؟؟؟یعنی عبد بودن، بنده بودن، برای خدا زندگی کردن، ولی همه فکر میکنن یعنی نماز و ...

خدای تو خیلی مهربونه ،تو ذهن من خدا اونقدرا هم مهربون نیست،ذهن من از اول عمرم به سختی و ناخوشی و روزای بد عادت کرده ،تا حالا آدمای بیچاره و بدبخت دور و برت دیدی؟ کسایی که بی دلیل و بی گناه از اول عمرشون بدبیاری میارن؟ خدا برای این جور آدما خدای مهربونیه به نظرت؟ کلی داستان غم انگیز دارم که برات تعریف کنم از آدمای خیلی بدبخت بدون هیچ دلیلی

خدای تو خیلی مهربونه ،تو ذهن من خدا اونقدرا هم مهربون نیست،ذهن من از اول عمرم به سختی و ناخوشی و روز ...

مگه منو میشناسی؟؟؟

من توی ۲۵ سالگی فلج شدم نتونستم دگ راه برم تا ۲۷ سالگی...

پدرم ورشکست شد همه اموالمون رو نزول خورا بردن و خوردن...

خیلییی بدحجاب و گناهکار بودم...

توبه کردم، خادم حرم شدم، ب خدا توکل کردم و زندگیمو با توسل و توکل دوباره ساختم..

الانم درگیر وسواس فکری سرطان هستم و نمیدونی چ شبایی تا صبح بخاطر وسواس گریه کردم ..

خلاصه برات بگم من خدارو توی اووووووووج بدبختی‌هام  پیدا کردم 🦋🌸

مگه منو میشناسی؟؟؟من توی ۲۵ سالگی فلج شدم نتونستم دگ راه برم تا ۲۷ سالگی...پدرم ورشکست شد همه اموالم ...

خدا همیشه پشت و پناهت باشه ،مشکلاتی که من دیدم از مال تو خیلی بدتره ،همیشه فکر می کنم خوب پس اونا چی؟ پس کی اونا باید زندگی کنن؟ 

خدا همیشه پشت و پناهت باشه ،مشکلاتی که من دیدم از مال تو خیلی بدتره ،همیشه فکر می کنم خوب پس اونا چی ...

در واقع این دنیا برای خوشی نیست،،، ما فکر می‌کنیم این دنیا میایم ک خوش باشیم مثل زنگ تفریح..

اکه خیلی خوب و با دقت توجه کنیم می‌بینیم این دنیا برای خالص شدن و پاک شدنه، این دنیا واسه  کاشتنه...

حتی عزیزترین بنده های خدا ک پیغمبر ها و ائمه بودن با سختترین رنج ها  دنیارو ترک کردن

در واقع این دنیا برای خوشی نیست،،، ما فکر می‌کنیم این دنیا میایم ک خوش باشیم مثل زنگ تفریح..اکه خیلی ...

گاهی با خودم میگم خدایا دوست دارم اون دنیاتو ببینم و بهم نشون بدی این بنده های رنج دیده ات چطور براشون جبران می کنی ؟ یا اون آدمای خیلی بد رو چطور مجازات می کنی 

گاهی با خودم میگم خدایا دوست دارم اون دنیاتو ببینم و بهم نشون بدی این بنده های رنج دیده ات چطور براش ...

دوستم چند روز مونده ب عروسیش یهو رفت توی کما، فهمیدیم که تومور نخاعی داره،  هیچی دو هفته بعدش در عین سلامت و ناباوری  مرد تمام شد...

ی بنده خدایی خوابشو دید، بهش گفته بود ب مادرم بگین انقدددددر واسه من گریه و بی تابی نکنه، حضرت عباس خیلی وقته منتظرمه تو بل گریه هات نمیزاری ک من برم و در آرامش باشم..

خواستم بگم هرکس هرسختی ک ببینه خدا هراربزابرش هون دنیا واسش جبران میکنه اینو مطمئن باش 

سلام  تو یه تاپیک دیدم راجب وسواس نوشتید خواستم بگم

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4