2821
2789
عنوان

میشه بیایید

67 بازدید | 15 پست

بچه ها شوهرمن نزدیک‌یکسال خونه ی پدرم‌نمیاد خسته شدم‌بخدا

خواهشا نگید مهم‌نباشه فلان

چون‌نمیتپنم

انقد نذرو‌نیاز کردم

ولی خدا صدامو‌نمیشنوه

میخپام‌دعا بگیرم

بنظرتون اثر‌داره

خواهشا اگه میخوایید مسخره کنید نیایید تایپیکم

و‌اکه دعانویسی که گره ی کار ادمو‌باز کنه میشناسید لطفا بگید

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

خب چرا نمیاد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دعانگیر خوب نیست واسه این چیزا که دعا نمیگیرن خوبه اگه خودت خونه مادرشوهرت نری اونم برات دعا بگیره؟

بنظرم ازش منطقی و بامحبت بپرس چرا نمیاد و دلایلشو گوش بده سعی کن راضیش کنی  شاید دلایل منطقی داشته باشه شاید با یه گفت و گو حل شه یا از مشاور کمک بگیر

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تونزدیکه یکساله من۷ساله نمیزاره برم خونه بابام با خانوادم رونمیبینم فقط تلفنی باهاشون حرف میزنم فقطم بابام میاد بهم سرمیزنه اونم به دلایلی.هه من زایمانمم مامانم نبود روز وشب نفرین میکنم خونواده شوهرموکه اسیرم کردن.دعاهم هیچکاری نمیکنه چون من دعاگرفتم هیچ اتفاقی نیوفتاد.حسرت یروز رفتن به خونه بابام وفامیلامودارم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2275823

دعانگیر خوب نیست واسه این چیزا که دعا نمیگیرن خوبه اگه خودت خونه مادرشوهرت نری اونم برات دعا بگیره؟ب ...

هیچ‌دلیلی نداره

میگه خوشم‌نمیاد

با محبت ‌‌خواهش و‌همه چیز‌تو‌این‌یکسال باهاش صحبت کردم

بخدا مشاوره هم‌ کمکی نکرد

گفت کنار بیا فلان

تونزدیکه یکساله من۷ساله نمیزاره برم خونه بابام با خانوادم رونمیبینم فقط تلفنی باهاشون حرف میزنم فقطم ...

الهی بگردم‌واست😔😔😔😔

تونزدیکه یکساله من۷ساله نمیزاره برم خونه بابام با خانوادم رونمیبینم فقط تلفنی باهاشون حرف میزنم فقطم ...

جایی قانونی چیزی نیست بشه ازین انگلا شکایت کرد چرا بی دلیل نمیذاره 

خدای من دنیا دو روزه عمر آدم مگر چقدره 

چجوری راضی میشن یه عمر داغ و حسرت رو دل یک نفر بذارن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

جایی قانونی چیزی نیست بشه ازین انگلا شکایت کرد چرا بی دلیل نمیذاره خدای من دنیا دو روزه عمر آدم مگر ...

هیچ جایی نیس😭دلم لک زده دورهم جمع بشیم

انشالله خدا خانوادشو نابود کنه پدرش مادرش انشالله سردخترشون بیاد

برام دعاکن مشکل منم حل بشه بزاره برم خونه بابام حتی تنهایی حتی اونم نیادش.باورکن گریم گرفت الان😭

منم‌گریه م‌گرفت واست😔😔

ایشالاحل شه😢😢

هیچ‌دلیلی ندارهمیگه خوشم‌نمیادبا محبت ‌‌خواهش و‌همه چیز‌تو‌این‌یکسال باهاش صحبت کردمبخدا مشاوره هم‌ ...

😢ای بابا خداکمکت کنه بی دلیل اره سخته 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

هیچ جایی نیس😭دلم لک زده دورهم جمع بشیمانشالله خدا خانوادشو نابود کنه پدرش مادرش انشالله سردخترشون ب ...

اخه یعنی چی حتما باید یجایی باشه یچیزی یک اهرم فشاری

وای چقدر عصبی شدم به قرآن خدا لعنتش کنه چجور آدمیه

نمیتونی گاهی یواشکی بری ؟

نمیدونم چرا اصلا اینجور حرفای تو کتم نمیره 

اخه یعنی چی حتما باید یجایی باشه یچیزی یک اهرم فشاریوای چقدر عصبی شدم به قرآن خدا لعنتش کنه چجور آدم ...

باخانواده اشغالش زندگی میکنم مادرش بیشعورش پرش میکنه میشینه زیرپاش که نزاره برم۷ساله کم نیستا ارزو به دل بمونم حتی برای زایمانم😭الهی خیرنبینن

باخانواده اشغالش زندگی میکنم مادرش بیشعورش پرش میکنه میشینه زیرپاش که نزاره برم۷ساله کم نیستا ارزو ب ...

حالا مادرش هرچی بگه غیرت و شرف شوهرت کجا رفته

مگه انسان نیست وجدان نداره 

خدا به دلت صبر بده 

من همش تو نی نی سایت میگم جلوی کوچکترین ناحقی که همسرتون میکنه سکوت نکنید وگرنه اون شوهر زندگی رو جهنم میکنه واستون بهم میگن نه باید سکوت کرد اخه چرا