2777
2789

برادر کوچیکم که ۱۰ سالشه موبایلمو از دستم انداخت خیلی پرروعه کلا ضربه شدیدی خوردموبایلم حالا ۲ میلیون خرجشه کلا خیلی خسارت وارد میکنه به خانواده حالا مامانم به بابام جریان موبایلو گفته که اون بیچاره پول بده موبایلمو تعمیر کنم در صورتی که این بچه به نظر من باید حتما تنبیه بشه حالا میگم خودش قلک گذاشته هزینه موبایلمو از پولای تو قلکش بردارم چرا بابام بده؟ بالاخره باید یبار یه جایی تنبیه بشه یا نه؟به مامانم میگم بدش میاد میگه از عمد که نکرده 

حالا بنظرتون من راست میگم یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این چه حرکتیه چجوری دلت میاد😐مگه از عمد کرده

آره بخدا یه جوری کرد هم از عمد کرد هم نکرد من میخواستم زنگ بزنم بعد یهو با یه حرکت عجیبی یه ضربه ایی زد به دستم که زنگ نزنم اون لحظه افتاد اینجوری شکلات خیلی خسارت وارد میکنه 

من منظورم اینه بالاخره بچه یه جا باید تنبیه بشه یا نه چرا کار اشتباهیه

نه

خب پس کی باید تنبیه بشه بچه که یاد بگیره آنقدر همه جا بی ادبانه رفتار نکنه بخدا انقدر ازش حرصیم که نگو دلمم واسه بابام میسوزه چرا اون بده 

این تو قلکش پول داره خودش این کارو کرده خودشم باید پایه بی ادبی وایسته پولشو بده

آره بخدا یه جوری کرد هم از عمد کرد هم نکرد من میخواستم زنگ بزنم بعد یهو با یه حرکت عجیبی یه ضربه ایی ...

خب اره ولی اول بهش تذکر بدید خونواده باید برخورد جدی کنن تو بخوای این کار هم کنی مامان بابات نمیرارن 

حق با تو نیس

آخه چرا اینو میگی؟

من دلم واسه بابام میسوزه گناه داره هزینه ی موبایلی که یکی دیگه یجورایی از عمد کوبیده زمینو پرداخت کنه اینم کلا عادتشه هرکار بدی کنه بگن بچس بچس هیچ وقت تنبیهش نمیکنن

خودتون فک کنم ۱۶ .۱۷سالتونه😑

نه ۲۲ سالمه 

ولی بخدا به کاراش به ضررایی که میزنه فکر میکنم دیوونه میشم دیگه بسه تا کجا بی ادبی 

من میگم تنبیه بشه آدم میشه دیگه از اینکارا نمیکنه باور کن یجورایی از عمدم کرد راستشو بگم کم خرجو مخارج بالاس بابام بیچاره باید این همه پول بده واسه تعمیر موبایل من دلم میسوزه 

آخه چرا اینو میگی؟من دلم واسه بابام میسوزه گناه داره هزینه ی موبایلی که یکی دیگه یجورایی از عمد کوبی ...

اون بچه پدر مادر داره حتی به عمد هم شکسته باشه تنبیهش این نیست چرا فک میکنی یه بچه ۱۰ساله عقل منطقش مث آدم بزرگاس

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

نه ۲۲ سالمه ولی بخدا به کاراش به ضررایی که میزنه فکر میکنم دیوونه میشم دیگه بسه تا کجا بی ادبی من می ...

اشکال نداره دیگه کاریه که شده

🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎