2777
2789

سلام من  حدودا یک و نیم سال پیش رژیم نبود با دانش خوردن تونستم لاغر بشم ، خیلی عالی بود واقعا راضیم ، همه چی هم میتونی بخوری برو تو پیج هایی که برات میفرستم ببین اگر میتونی تو دوره هاشون شرکت کن حتما نتیجه میده 

Pele_talaii

پله طلایی ، امیر محمد فیروز ابادی 

Khordani_ir

من اولی رو دوره اش رو شرکت کردم که مال اقای فیروزابادیه 

احتیاجی به خوردن قرص و دمنوش و گرسنگی کشیدن نداره ، نمیدونم بعضیا میگن اینو بخور اونو نخور ، تو دانش خوردن شما همه چی میخوری ولی به اندازه بستنی ،نوشابه ، فست فود 

در حقیقت شما با رژیم گرفتن فقط حریص میشی ولی تو این دانش خوردن دیگه حریص نمیشی ، خیلی مفصله بهتره خودت کلیپ ها رو تو اینستا نگاه کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا کنه منم بتونم مجردم سی کیلو اضافه وزن دارم 🥺

اره بابا چرا نتونی ،برو هایلایت درباره من همون پیج پله طلایی رو بخون ببین خودش چجوری بوده چجوری شده ، دیگه اون رژیم های کتو و فست و .... تاثیری نداره همه کلاهبرداریه 

الان دیگه فقط باید بدونی چیکار کنی ، خیلی جالبه 

خیلی راحت تر از اون رژیم هایی هست که قبلا میگرفتیم و بعد دوباره چاق میشدیم ، اینجا بدن خودش تصمیم میگیره چقدر چربی کم کنه ، تازه در این دوره شما راهکار سوزوندن چربی رو هم یاد میگیری 

این کالری شمار ها هم الکیه ، فقط برای شرکت های مواد غذاییه که محصولاتشون رو بفروشن

وااای که چقدر تلاش کردم پول رژیم دادم داغون شدم اصلا دلم نمی‌خواد جایی برم از تمسخر نصیحت ها