2777
2789
عنوان

واقعا عجیبه

227 بازدید | 16 پست

یه دختر وقتی کاملا و واقعا عاشق میشه ده سالم شده صبر میکنه اوضاع پسره روبه راه بشه بره خواستگاریش ولی یکسری پسرا صبر نمیکنن ازدواج کنن بعد رابطه داشته باشن 

+خب عزیزم من نیاز دارم نمیتونم اگه رفع نکنی مجبورم خیانت کنم بهت تو‌که اینو نمیخوای🤡

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

پسری که دنبال سواستفاده ای این حرف رو میزنه 

ما سه سال دوست بودیم حتی بهم دست نمی‌داد وقتایی که هم و می‌دیدیم 

الان دو ساله ازدواج کردیم 

( کاربر آقا ) برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسری که دنبال سواستفاده ای این حرف رو میزنه ما سه سال دوست بودیم حتی بهم دست نمی‌داد وقتایی که هم و ...

دوست عزیز منم نگفتم همه 

واقعیت اینه که ۹۰ درصد پسرا فقط دنبال خوشگذرونین

پسرای خوب و بگیر اصرار نمیکنن باهاشون رابطه ی جنسی داشته باشی در حد پیشنهاد بهت میگن

پیشنهادم نمیدن 

که فکر کنم تعدادشون به حدی کم شده که دیده نمیشن اصلا 

پیشنهادم نمیدن که فکر کنم تعدادشون به حدی کم شده که دیده نمیشن اصلا

شوهر من دوس داشت و میگفت نگران نباش من همه جوره پشتتم و میدونم باکره هستی فلان حالا نمیدونم واقعا هدفش امتحان کردن من بود یا واقعا میخواست که منم قبول نکردم چون خودمو بیشتر از همه چی دوس داشتم و ریسک به جون نخریدم البته اعتقادات مذهبی هم جای خود داشت ولی الان میدونم آدمیه که مسئولیت کاراشو بعهده میگیره به قول معروف بزن در رو نیست 🤣ولی خب یه دختر یه خانم اول باید فکر خودش باشه و با معیارهای خودش پیش بره و تو این مورد حیاتی به پسر پیغمبر هم نباید اعتماد کنه بنظرم چون آب رفته به جوی برنمیگرده

دوست عزیز منم نگفتم همه واقعیت اینه که ۹۰ درصد پسرا فقط دنبال خوشگذرونین

متوجه هستم که شما منظورتون همه نبود ! 

مهم اینه دختر یه این موضوع آگاه باشه که این حرفا و این رفتار های یک پسر نشانه ی سواستفاده گر این آدمه! 

( کاربر آقا ) برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ...