2777
2789
عنوان

تقلید از دیگران

127 بازدید | 15 پست

یعنی واقعا شما بدتون نمیاد یکی هر کاری میکنین تقلید کنه؟

قابل توجه بعضیا این رفتار فقط از حسادت میاد وگرنه دلیلی نداره یه آدم نرمال همه چیه یه نفرو کپی کنه

_یاد اون تاپیک افتادم که خانومه میگفت جاریم هرچی میپوشه هر چی میخره هر کاری میکنه همه رو یادداشت میکنم همون کارو میکنم😂

........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکبار اومدم رفتار کسی رو تقلید کردم گند زدممم

تایپیک آخرم راجب همینه میشه راهنماییم کنین😭

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خواهرشوهر من هرچی میخرم چندماه بد تو تنش عینشو میبینم، من خوشم میاد چون من شدم الگوش 😁

والا من حرص میخورم یعنی چی اخه

خودش چه مشکلی داره که نمیتونه انتخاب کنه😂

........

والا من حرص میخورم یعنی چی اخهخودش چه مشکلی داره که نمیتونه انتخاب کنه😂

حالا خودش دوست نداره یکی عین خود چیزی بخره 

اگه مثلا یکی بره مانتو شبیه خوذش بخره ، دیگه اون مانتو رو نمیپوشه 

بعضی ها از تقلید کردن بدشون میاد 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
دقیقاااامنم اصلن خوشم نمیادانگار با ادم میخوان رقابت کنن

دقیقاا بعد من تاپیک قبلیم راجب همین گفتم چون اسم کتاب اوردم بعضی کاربرا گفتن مگه عقده داریم که بدمون بیاد و...

در صورتی که همون کتاب هم اگه طرف صبر کنه ببینه چی میخری بره تک تک کتاب هاتو بخره رو اعصابه

........

رو اعصاب من نیستن اتفاقا بهم اعتماد به نفس میدن😂

من یکی دوستام همینجوریه از ورزش مورد علاقم گرفته تا سبک لباس پوشیدن و رشته ی مورد علاقم حتی کتاب هایی که میخرم میخونم رو تقلید میکنه

حتی یه مدت میگفتم فلان گل رو دوست دارم جدیدا اونم همینو میگه

شما باشی عصبی نمیشی؟😂

........