2777
2789
عنوان

میتونم رتبه برتر بشم

345 بازدید | 37 پست

من دوازدهم ریاضیم و به معنای واقعی کلمه صفر صفرم!

و بنا به شرایطی هیچی نخوندم و سهمیه هم دارم(پدرم ۲۴ ماه جبهه بودن نمیدونم چقدر میشه)

اگه از الان شروع کنم میتونم یه رتبه و دانشگاه خوب بیارم؟

توقع رتبه برتر شدن ندارم 

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سهمیه نداشته باشی هیچی نزنی رتبه‌ت ۷۰۰۰ ره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

کاری به سهمیه ات ندارم چون دوستم از 50 هزار رسوند به 6 هزار بازم قبول نشد نه فرهنگیان نه رشته ی ذیگه ای پس خوب بخون دلتو خوش نکن به سهمیه 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

چقدر ریاضی الکی شده

بازار کارش خرابه ، زیاد نمیرن ، بیشتر پسرا میرن که نصفشون فقط دیپلم میگیرن و بعد میرن سربازی یا دنبال کار آزاد

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اینجا اگه بگی یه هفته مونده به کنکور شروع کنم قبول میشم یا نه میگم آره.

اگه واقعا صفری و هیچی نخوندی زمانت در حقیقت کمه

با یه مشاور درست صحبت کن ببین تو چه لولی هستی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

کاری به سهمیه ات ندارم چون دوستم از 50 هزار رسوند به 6 هزار بازم قبول نشد نه فرهنگیان نه رشته ی ذیگه ...

به رتبه نیست به ظرفیته ، چون تعداد کسایی که سهمیه دارن کمتره رتبه شون کمتر درمیاد ولی چون ظرفیت دانشگاه پایینه قبول نمیشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز