2777
2789
عنوان

گند زدم بهش

75 بازدید | 8 پست

بچه ها من روز اول دانشگاه برای اینکه دوست پیدا کنم گفتم مثل زنداییم باشم خیلی زن سرزبون داری هست و همه دوستش دارن و به آدم انرژی میده و میشه گفت چاپلوسه خودشم میگه...

از ۲تا بچه ها خیلی تعریف کردم تو خیلی باکلاسی تو خیلی کاربلدی،خوشگلی چشم نخوری ،ماشالله عالی هستی🥺ازین حرفا زدم و الان جو گرفتشون خودشو رو بالا میبینن،میگن ما بایامون فلانه ...ما باکلاسیم اشتباه لای شماییم

میدونم مقصر منم که الکی تعریف کردم،الان چجوری برخورد کنم ترم جدید؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واقعا چ کاریه ک کردی

باد انداختی تو غبغبشون

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ترم بگو شما هیچ گوهی نیستین

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

به تخمت بگیرشون

تنها میشم!

بقیه پسرن رابطم باهاشون خوبه ولی بازم همکلاسی دختر یه چیز دیگس

و اینکه با یکیشونم قهرم اصلاااا بهم محل نمی‌ده سلامم نمیکنه

ازین میسوزم آنقدر آدم نیستن بخدا درست نیست بگم ولی هیچ گهی نیستن ازین میسووووزم😭

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واقعا چ کاریه ک کردیباد انداختی تو غبغبشون

میدووونم ،نمیدونم الان چکار کنم

آنقدر کلااس میزارن

بخدا هیچی ندارن همه وسایلشون رو از من میگیرن اونوقت خودشون رو بالا میدونن

این ترم بگو شما هیچ گوهی نیستین

همه باهم شدن من تنها موندم😭🥺

هیچکی نیست با من 

میدووونم ،نمیدونم الان چکار کنمآنقدر کلااس میزارنبخدا هیچی ندارن همه وسایلشون رو از من میگیرن اونوقت ...

بی محلشون کن بعد حرفی شد بگو لولتون ب من نمیخورد من اشتباه کردم گفتم شمارو بکشم بالا نشد

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بی محلشون کن بعد حرفی شد بگو لولتون ب من نمیخورد من اشتباه کردم گفتم شمارو بکشم بالا نشد

آخه آدمی نیستم دل بشکونم ولی دل خودم همش شکسته 

پول نداشتن یه وسیله اجاره کنن از وسیله من استفاده کردن گفتن گرونه😐درحالی که پول زیادی نبود 

و آخرش بهم گفتن ما کارمون عالییهه مشکل از وسیله تو بود😑