2777
2789
عنوان

گند زدم بهش

77 بازدید | 8 پست

بچه ها من روز اول دانشگاه برای اینکه دوست پیدا کنم گفتم مثل زنداییم باشم خیلی زن سرزبون داری هست و همه دوستش دارن و به آدم انرژی میده و میشه گفت چاپلوسه خودشم میگه...

از ۲تا بچه ها خیلی تعریف کردم تو خیلی باکلاسی تو خیلی کاربلدی،خوشگلی چشم نخوری ،ماشالله عالی هستی🥺ازین حرفا زدم و الان جو گرفتشون خودشو رو بالا میبینن،میگن ما بایامون فلانه ...ما باکلاسیم اشتباه لای شماییم

میدونم مقصر منم که الکی تعریف کردم،الان چجوری برخورد کنم ترم جدید؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واقعا چ کاریه ک کردی

باد انداختی تو غبغبشون

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این ترم بگو شما هیچ گوهی نیستین

تیکر پایان سال🦋و خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

به تخمت بگیرشون

تنها میشم!

بقیه پسرن رابطم باهاشون خوبه ولی بازم همکلاسی دختر یه چیز دیگس

و اینکه با یکیشونم قهرم اصلاااا بهم محل نمی‌ده سلامم نمیکنه

ازین میسوزم آنقدر آدم نیستن بخدا درست نیست بگم ولی هیچ گهی نیستن ازین میسووووزم😭

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واقعا چ کاریه ک کردیباد انداختی تو غبغبشون

میدووونم ،نمیدونم الان چکار کنم

آنقدر کلااس میزارن

بخدا هیچی ندارن همه وسایلشون رو از من میگیرن اونوقت خودشون رو بالا میدونن

این ترم بگو شما هیچ گوهی نیستین

همه باهم شدن من تنها موندم😭🥺

هیچکی نیست با من 

میدووونم ،نمیدونم الان چکار کنمآنقدر کلااس میزارنبخدا هیچی ندارن همه وسایلشون رو از من میگیرن اونوقت ...

بی محلشون کن بعد حرفی شد بگو لولتون ب من نمیخورد من اشتباه کردم گفتم شمارو بکشم بالا نشد

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بی محلشون کن بعد حرفی شد بگو لولتون ب من نمیخورد من اشتباه کردم گفتم شمارو بکشم بالا نشد

آخه آدمی نیستم دل بشکونم ولی دل خودم همش شکسته 

پول نداشتن یه وسیله اجاره کنن از وسیله من استفاده کردن گفتن گرونه😐درحالی که پول زیادی نبود 

و آخرش بهم گفتن ما کارمون عالییهه مشکل از وسیله تو بود😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز