2777
2789
عنوان

مشکلات زندگیم

78 بازدید | 5 پست

یه سری مشکلات دارم که واقعا سر هیچ و پوچه ...منشا اصلیش هم درک نکردنه ...خلاصه براتون بگم ک من و شوهرم ب شدت وابسته هم بودیم و همدیگرو خیلی خیلی دوس داشتیم...اون طرف خانوادشو میگیره منم طرف خانوادمو..اون عصبیه و مغروره...منم عصبی و مغرور...چندین بار کوتاه اومدم ولی فایده نداشته .طوری ک الان هم من با خانواده اون قطع رابطه ام هم اون با خانواده من ...و بی احترامی کرده ب خانوادم ..در کل خانوادم میگن بچسب ب شوهرت و زندگیم...ما خیلی از هم دور شدیم و انگار ک همو دوس نداریم ،نمیدونم چجوری بگم...اون دوسم داره منم ته ته دلم بهش حس دارم ولی خب در ظاهر بی تفاوت شدیم ب هم و خودمو سرگرم پسرمون کردیم...خیلی دوس داشتم شوهرم یکبار اظهار پشیمونی بکنه و غرورشو بزاره کنار ولی نمیزاره ...منم واقعیتش خسته ام مخم نمیکشه ...بنظرتون راه درست چیه ک شوهرمو جذب خودم کنم ...ک بچسبه ب زندگیش و اینقدر درگیر خانواده کوفتیش نباشه و به حرف اونا نباشه و اجازه دخالت بهشون نده

ببین تراپی اینجور وقتا خیلی جوابه.ولییییی شما روتون تو‌روهم و خانواده هم واشده دیگه هیچی ایده آل نمیشه دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به کی ؟ شوهرم ؟؟ همیشه احترامشو داشتم

به خانواده اش 

اگه شوهرت ۳۰ ساله باشه ۳۰ سال با اونها بوده فکر میکنی یک شبه قیدشون رو میزنه

وقتی تو به خانواده اش احترام نزاری اونم مقابله به مثل میکنه

❤❤❤
به خانواده اش اگه شوهرت ۳۰ ساله باشه ۳۰ سال با اونها بوده فکر میکنی یک شبه قیدشون رو میزنهوقتی تو به ...

من حتی ب خانوادشم بی احترامی نکردم خودشم قبول داره اینو