2789

من هم قبلنا عین شما بودم یه چند تا نکته ای که میتونه کمک کننده باشه رو براتون عرض میکنم. اینا واقعا بسته به نیازتون کمکتون میکنن.

1. نفس عمیق و مدیتیشن – تنفس عمیق و تمرین‌های مدیتیشن می‌توانند سیستم عصبی را آرام کنند و استرس را کاهش دهند. تکنیک تنفس 4-7-8 (4 ثانیه دم، 7 ثانیه نگه داشتن، 8 ثانیه بازدم) را امتحان کنید.
  2. تقسیم هدف به بخش‌های کوچک‌تر – اگر هدفتان خیلی بزرگ است، آن را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کنید تا فشار کمتری احساس کنید. هر قدم کوچک که برمی‌دارید، خودش یک موفقیت است.
  3. تغییر نگرش به شکست – شکست یک بخش طبیعی از مسیر موفقیت است. اگر هدفتان شما را بیش از حد مضطرب می‌کند، شاید لازم باشد دیدگاه خود را تغییر دهید و آن را به عنوان یک تجربه یادگیری ببینید، نه یک الزام قطعی.
  4. فعالیت بدنی و ورزش – ورزش، به‌خصوص ورزش‌های هوازی مثل دویدن، یوگا یا حتی پیاده‌روی، می‌تواند به کاهش هورمون‌های استرس کمک کند و حال روحی شما را بهتر کند.
  5. مدیریت افکار منفی – اگر مدام به ترس‌ها و نگرانی‌های خود فکر می‌کنید، سعی کنید آنها را روی کاغذ بنویسید. این کار کمک می‌کند افکارتان را بهتر مدیریت کنید و ببینید که چقدر از آن‌ها منطقی هستند.
  6. استراحت و خواب کافی – کمبود خواب باعث تشدید استرس و اضطراب می‌شود. سعی کنید برنامه خواب منظم داشته باشید و از مصرف بیش از حد کافئین خودداری کنید.
  7. صحبت کردن با دیگران – گاهی اوقات حرف زدن با یک دوست صمیمی، مشاور یا فردی که به او اعتماد دارید، می‌تواند استرس را کاهش دهد و دیدگاه جدیدی به شما بدهد.

و اینکه در آخر اینو بگم که اگه استرس شما دیگه خیلی بیش از حد و غیر قابل کنترل هستش پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص برین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: