من هم قبلنا عین شما بودم یه چند تا نکته ای که میتونه کمک کننده باشه رو براتون عرض میکنم. اینا واقعا بسته به نیازتون کمکتون میکنن.
- نفس عمیق و مدیتیشن – تنفس عمیق و تمرینهای مدیتیشن میتوانند سیستم عصبی را آرام کنند و استرس را کاهش دهند. تکنیک تنفس 4-7-8 (4 ثانیه دم، 7 ثانیه نگه داشتن، 8 ثانیه بازدم) را امتحان کنید.
- تقسیم هدف به بخشهای کوچکتر – اگر هدفتان خیلی بزرگ است، آن را به بخشهای کوچکتر تقسیم کنید تا فشار کمتری احساس کنید. هر قدم کوچک که برمیدارید، خودش یک موفقیت است.
- تغییر نگرش به شکست – شکست یک بخش طبیعی از مسیر موفقیت است. اگر هدفتان شما را بیش از حد مضطرب میکند، شاید لازم باشد دیدگاه خود را تغییر دهید و آن را به عنوان یک تجربه یادگیری ببینید، نه یک الزام قطعی.
- فعالیت بدنی و ورزش – ورزش، بهخصوص ورزشهای هوازی مثل دویدن، یوگا یا حتی پیادهروی، میتواند به کاهش هورمونهای استرس کمک کند و حال روحی شما را بهتر کند.
- مدیریت افکار منفی – اگر مدام به ترسها و نگرانیهای خود فکر میکنید، سعی کنید آنها را روی کاغذ بنویسید. این کار کمک میکند افکارتان را بهتر مدیریت کنید و ببینید که چقدر از آنها منطقی هستند.
- استراحت و خواب کافی – کمبود خواب باعث تشدید استرس و اضطراب میشود. سعی کنید برنامه خواب منظم داشته باشید و از مصرف بیش از حد کافئین خودداری کنید.
- صحبت کردن با دیگران – گاهی اوقات حرف زدن با یک دوست صمیمی، مشاور یا فردی که به او اعتماد دارید، میتواند استرس را کاهش دهد و دیدگاه جدیدی به شما بدهد.
و اینکه در آخر اینو بگم که اگه استرس شما دیگه خیلی بیش از حد و غیر قابل کنترل هستش پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص برین.