2777
2789
عنوان

هیچ فقط سفر بهم خوش نمیگذر

173 بازدید | 16 پست

چون شوهرم میره هتل های گرون و هر وعده غذا میره رستوران و پول تمام میکنم به 5 روز سفر نمی‌کشه من دوست دارم خودم غذا درست کنم و هتل گرون نرم شوهرم اصلا گوش نمیکنه 

میخوام برم سفر ایندفعه میخوام کار خودم بکنم چکار کنم راضی شه

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس منی ، دوست دارم سفر لاکچری باشه ، هیچ کاریم نکنم خودم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خوش بحالت با شوهرت

هیچ جا نمیتونم برم چون پولم تمام میشه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بهش میگی چی میگه؟

میگه نه میرم سفر راحت باشیم اگر قرار اینجوری بری بشین خونه 

برو خدارو شکر کن خوب بود خرج نمی‌کرد یا نمی‌برد شوهر من هیچ وقت ما رو نمیبره تو ده سال دو بار فقط رفتیم اونم سه چهار روز بخدا میبینم بقیه میرن اینقدر حسرت میخورم بچم هم حسرت داره 

میگه نه میرم سفر راحت باشیم اگر قرار اینجوری بری بشین خونه

خب بگو اینجوری پولمون تموم میشه به ۵ روز نمیکشه. من میخوام بیشتر بمونیم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
منم این سبک سفر دوس ندارم همه چی خرج شکم و هتل کنی

اره به 5 نکشید موجود صفر میشه 

بخاطر اقا میره هتل گرون خیلی راحتم تو اون هتل ها ولی بعضی چیزها نمیتونم بخرم 

به نظرم ادم باید تو سفر هم بر اساس جیب خودش بره و بر اساس جیب یه نفر ک درامدش ماهی 100 ملیونه

اگر ما برم هتل معمولی 1 ماه میتونم واستم ولی هتل گرون غذا گرون که شوهرم میره فقط ده روز میمونم 

برای خودت قبلش خرجی بگیر...و اینکه برنامه بریزین

میگیرم ایندفعه برم حتما میگیرم