2777
2789
عنوان

شوهر زورگو

163 بازدید | 13 پست

خانما راهکار بدید چکار کنم با شوهر زورگو خسته شدم دیگه ازش همیشه همه چیزو با تهدید پیش می‌بره پارسال عروسی خواهرم هرکار کردم نذاشت پاگشا کنم که مگه روی گنج نشستم و فلان آبرومو برد جلوی خواهرم الان باز میخواد خواهر خودشو دعوت کنه میگم نه تهدید می‌کنه که نمیذارم قوماتو دعوت کنی دیگه پول نمیدم برای عروسی بهت خواهر دیگتو دعوت نمیکنم یجورایی ب اجبار کارشو پیش می‌بره من بازم گفتم نه ولی خودش رفته برای هفته دیگه گفته بهشون و دعوتشون کرده خسته شدم از دستش این ی نمونه از زورگوییشع شیطونه میگه قبل مهمونی جمع کن برو خونه مادرت بخدا دارم میسوزم از این رفتاراش حرفی میزنم میگه کاری نکن بعداً تلافی کنم و ب ضررت تموم شه بچه هم ندارم دیروز ی سر با خواهرم رفتم تا مغازه چون نگفته بودم اجازه میدی برم یا نه برگشتم دعوا راه انداخت بیا و ببین خواهرم زنگ زد بعدش گفتم می‌خوام برم میگه باید اجازه بگیری نه که اطلاع بدی ولی خودش فقط اطلاع میده حرفی هم میزنم میگه من مردم فرق دارم یا تو کمکم کنید چکار کنم الان که قهرم باهاش و حوصله حرف زدن ندارم دیشب هم میگه تو بچه ای و چند سالته توقع داره هرکاری می‌کنه من بگم باشه از صبح تا شب خونس سرکار نمیره داریم بنایی میکنیم پول نداره برام قبلا طلا خریده تا حرف خونه میزنم میگه طلاهامو بده بفروشم تا خونه رو بسازم خیلی مغرور و پروو و خودخواه امشب هم خونه داداشش دعوتیم گفتم نمیام میگه باید بیای غلط کردی بزور می‌بره منو 

بچه نداری پس جداشو

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو بار که جلو فک و فامیلاش اخماتو بکشی تو هم و خودتا بزنی به سردرد و حال نداری حساب کار دسش میاد حلو ...

اره امشب اگه رفتم محل نمیدم بهشون و اگه چیزی گفتن همه چیو میگم چون خسته شدم واقعا

به تهدیداش اهمیت نده

قهر کن برو خونه بابات تهدیدتم کرد بگو هر گ..ی میخوری بخور مهم نیست

پشیمونم شد به این راحتیا برنگرد توهم تهدیدش کن

پدرمادرتم باید پشتت باشن 

این شوهر تو اینجوری درست نمیشه

هرچقدر در برابر تهدیدش هیچی نگی پرروتر میشه 

اره امشب اگه رفتم محل نمیدم بهشون و اگه چیزی گفتن همه چیو میگم چون خسته شدم واقعا

من دوبار شوهرم اخماشو خونمون کشید تلافی سرش اوردم خونشون همین رفتارو کردم خانوادش پرسیده بودن که من چمه حساب کار دسش اومد نترس ازش نذار زور بگه بهت حالشو جا بیار ادم شه

الهی گاهی نگاهی