2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مترونیدازول باکتری های بی هوازی رو از بین میبره 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
برای جوش میدن و عفونت های داخلی مثل عفونت لثه یا میکروب معده عفونت رحم نداشتید ؟

ی بوی شیرینی داشتم ..الان خوب شدم نخوردم دارو همینجوری خوب شدم ...

بعد ماما گفت شاید عفونت باشه تجویز کرد 

بخورم ؟ عوارض ندارع بک وقتی 

واسه عفونته چ ربطی ب پوست داره

از هر کی میپرسم میگه آنتی بیوتیک هست 

به پوست هم تاثیر میزاره

از اونجایی هم که من ی دارو آنتی بیوتیک دیگه واسه پوستم استفاده میکنم میترسم این دارو هم بخورم عوارض داشته باشه 

واسه عفونت نداده مگه؟

من بهشون فقط گفتم ب بوی خیلی شیرینی میدم ..این دارو بهم داد 

تو گوگل بقیه خانم ها هم میگفتن به دوستت تاثیر داره از اونجایی هم که من ب دارو آنتی بیوتیک دیگه دارم واسه پوستم استفاده میکنم میترسم ابن دارو بخورم عوارض داشته باشه چون این دارو هم آنتی بیوتیک هست ...

الان بوی شیرین رو هم نمیدم .. خوب شدم بدون استفاده از دارو 

ی بوی شیرینی داشتم ..الان خوب شدم نخوردم دارو همینجوری خوب شدم ...بعد ماما گفت شاید عفونت باشه تجویز ...

عوارض که هر چیزی یه سری عوارض داره حتی غذاهایی که میخوریم ولی باید سنجید عوارض نخوردنش بیشتره یا خوردنش 

اگر باردار نیستید مصرف کنید حتما دلیلی داشته که براتون تجویز شده