2777
2789
عنوان

لباس فروشی زنانه یا بچگانه

95 بازدید | 7 پست

سلام دوستان راستش ما توی شهر کوچک زندگی می کنیم تو یه پاساژ که پایور به نسبت خوبی داره یه مغازه خریدیم حالا قصدمون اینه لباس فروشی بزنیم اما نمی دونیم لباس بچه بیاریم یا لباس زنانه از شلوار بیرونی تا شومیز و لباس خونگی و .... کسایی که تجربه دارن میشه لطفا راهنمایی کنید آخه قراره تمام سرمایمونو بزاریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکرمیکنم لباس بچه درهرحالتی پرفروش تره

اخه احساس میکنم خیلی دست توش زیاد شده چون لباس بچه رو به راحتی از روی  سایز میتونن اینترنتی بفروشن ولی خانم ها معمولا تا لباسی تن نکنن مطمئن نمیشن برای خرید بازم نمی دونم به قول شما بچه ها هم لباس زیاد مصرف میکنن 

شما تجربه دارین منظورتون ارزون چیه آخه کیفیت میاد پایین

پسر خالم مغازه داره تو پاساژ تازه پاساژ خوبیم نبود جنس های خوشگل میآورد ترند و مد ولی با پارچه های ضعیف و قیمت مناسب ببین جا نیست الان وارد مغازه ش شب دوتا شعبه دیک هم زده  سر یکسال خونه خریده 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چه خوب حتما سلیقه خانم ها رو خیلی خوب بلده

از داخل اینستاگرام پیج های مانتو اینا نگاه می‌کنه از رو اونا متوجه میشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار