2789
عنوان

حس ششمی هستی

46 بازدید | 2 پست

عزیزم من بخاطر مسائل حاشیه سرکارم میخوام تغییر شیفت بدم برم تو شیفت صبح کارم تو نان فانتزی ک یه ورش سوسیس کالباس دوتا برادرن میخوام برم قسمت سوسیس کالباس صابکارم گفت ثابتی خیالت راحت میشه بگی حست چی ثابت میمونم یا بعد عید میگه برو  بچهام خیلی میگن براعید نخوادت فلان میترسم 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

با اجازه استارتر

بچه ها لطفا اولین تاپیکمو برام گزارش بزنید پاک شه ممنونم

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.