2821
2789
عنوان

کلاس زبان

175 بازدید | 10 پست

دخترم ده سالشه پارسال تابستون گفتم علاقه داری بزاریمت کلاس زبان؟گفت آره،تا الان کلی هزینه کردم هیچی یاد نگرفت،الانم میگه دوست ندارم برم علاقه ندارم،بنظرتون چی بگم بهش؟خیای براش توضیح دادم نیاز آیندته ولی حالیش نمیشه

منم پسرم ده سالشه دوست نداره بره ولی فرستادمش خداروشکر پیشرفت خوبی هم داره وبه نق نوق هاش توجه نمیکن ...

یعنی مجبورش کنم بره؟آخه اصلا گوش نمیده،ویساشونم گوش میدم معلم میپرسه ازش همش دستو پا شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر الان دوست نداره زورش نکنید مخصوصا تایم مدرسه هم هست درساش خستش میکنه 

بذارید تابستان  یک دوره فشرده خوب بذاریدش که طولانی هم نباشه هزینه اضافی هم ندید 

اگر خواستید من هم میتونم درخدمتتون باشم تاپیک هامو ببینید 

من معلم زبانم  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یعنی مجبورش کنم بره؟آخه اصلا گوش نمیده،ویساشونم گوش میدم معلم میپرسه ازش همش دستو پا شکسته

اگر در این حده اذیتش نکن

من پسرم یادگیریش خوبه خیلی پیشرفتش خوبه ولی خب راه کلاس زبانشم هیجان داره براش میبرمش بستنی فروشی 🤣

اگر الان دوست نداره زورش نکنید مخصوصا تایم مدرسه هم هست درساش خستش میکنه بذارید تابستان یک دوره فشر ...

خودشم میگه تابستون میرم،یجای دیگه،این آموزشگاه خیلی شل به بچه ها یاد دادهمش بازی میکردن،بعد دیدن هیچی یاد نگرفتن انداختنشون زیر دست معلم سخت گیر،الان دیگه بچه زده شده بدش میاد از زبان

خودشم میگه تابستون میرم،یجای دیگه،این آموزشگاه خیلی شل به بچه ها یاد دادهمش بازی میکردن،بعد دیدن هیچ ...

درسته حق داره 

هم بالاخره سخته  معلمم که بد باشه بچه زده میشه چیزی یاد نمیگیره 

الفبا رو یاد گرفته؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
درسته حق داره هم بالاخره سخته معلمم که بد باشه بچه زده میشه چیزی یاد نمیگیره الفبا رو یاد گرفته؟

اره،خیلی چیزای دیگم یاد گرفته،ولی میگه هیچی یادم نیست امروزم امتحان آخر ترمشه میگه نمیرم هیچی نمیره تو مغزش

اره،خیلی چیزای دیگم یاد گرفته،ولی میگه هیچی یادم نیست امروزم امتحان آخر ترمشه میگه نمیرم هیچی نمیره ...

خب ولش کن فعلا بنظرم یک تایمی بهش استراحت بده ..

یاد خودم میفتم تو مدرسه بخاطر درس چقدر استرس میگرفتم حالم بد میشه 

خودمم از زبان متنفر بودم ولی فکر نمیکردم یک روز'بشم معلم زبان 😅 از بس معلم‌های سخت گیر داشتیم و خیلی هم بد درس میدادن ..حالا بعدا اگر تابستان  خواستید ایدی من رو ذخیر کنید بهم پیام بدید من با روش'اسان و بهش جمله سازی و حرف زدن یاد میدم که خوشش بیاد از زبان برای مدرسشم به دردش'میخوره 

کلاسام کلا ب این شکله که چند جلسه شرکت میکنید اگر خوشتون اومد بعد هزینشو میدید  قسطیه ..

ایدی ایتا   Englishapieceofcake
ایدی تلگرام  englishapieceofcake