2821
2789

آلفا شنیدم خوبه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم

سلام خوبین

هنگام سوختگی درمان اورژانسیش مخلوط گلاب و سرکه طبیعی انگور و پودر عدس قرمز(دال عدس) اگه دال عدس هم نبود اشکال نداره همون گلاب وسرکه انگور هم ما امتحان کردیم عالیه،دردش خوب شد کرم نیکا هم عالیه و بعد برای از بین رفتن جای سوختگی حتی اگه گوشت اورده و مال سی سال پیش هم باشه قاطی کردن روغن گل سرخ و سرکه انگور و ماساژ دادنش روزی دوبار جاشو میبره

اگه با طب اسلامی اشنا هستین میتونین این مواد اصل و طبیعی رو از طب اسلامی شهرتون تهیه کنین

اینجا جاش نبودا خخخخ

گفتی خوب بلدی با مثال برات گفتم،چون‌ تو خونواده پیش اومده بود و این کرمو استفاده کرده و تاثیرشو دیدم☺️

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

گفتی خوب بلدی با مثال برات گفتم،چون‌ تو خونواده پیش اومده بود و این کرمو استفاده کرده و تاثیرشو دیدم ...

درسته،ولی این ضرب المثل را جایی به کار میبرند که مثلا دستمون هم نمیرسه دیدیم دست مردم

اینجا باید میگفتید دود از کنده بلند میشه، یا    ....یادم نمیاد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

درسته،ولی این ضرب المثل را جایی به کار میبرند که مثلا دستمون هم نمیرسه دیدیم دست مردماینجا باید میگف ...

نه دیگه درست و بجا گفتم،نخوردم نون گندم یعنی دست خودم نسوخته،اما دیدم دست مردم یعنی دست اقوام سوخته و دیدم با چی خوب شده،دود از کنده واسه موقعیه که پیرمرد فامیل هوس ازدواج کرده 😂

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز