2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوش سری ۶ ... عالیه . سری ۸ میخواستم بخرم فروشنده گفت من هر دومدل رو دارم ولی این دکمه هاش بیرونه عمر دستگاه بیشتره اما سری ۸ دکمه ها داخله ... از نظر شستشو عالیهههه اما نباید ظرف تخم مرغی و ماهی بزاری چون لیوان ها بو میگیرن ظرف رویی هم سیاه میکنه نباید بزاری . در کل خیلی کمک هست تو آشپزخونه 

استاتر الان بوش و سامسونگ و ال‌جی جدید بخوای بخری اصلا وجود ندارع 

پس سمت این مارک ها نرو که فیک هست همه توی بازار 

یه ماشین ظرفشویی ایرانی بخری بهتره 

منم میخوام بخرم اتفاقا خوب شد تاپیک زدی موندم چه مارکی بخرم 

بعضی ها اسنوا دارن راضی هستن 

من همسرم میگه دوو بخریم 

چون یخچالمون دوو هست ماشین لباسشویی هم که ۸ سال پیش خریدیم ال‌جی اصل هست دیگه نیست ازش 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پاکشوما دوساعت ونیم روی لکه بر میزارم کامل تمیز بشه

پاکشوما رو هم خیلی شنیدم میگن خوبه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

استاتر الان بوش و سامسونگ و ال‌جی جدید بخوای بخری اصلا وجود ندارع پس سمت این مارک ها نرو که فیک هست ...

کی میگه عزیزم وجود نداره پس این همه ادم که میخرن فیکه؟من خودم سه سال پیش خریدم از امین حضور تو همون مغازه هم سریالشو تو سایت اصلی بوش زدم اورد یعنی اصل اصل بود

کی میگه عزیزم وجود نداره پس این همه ادم که میخرن فیکه؟من خودم سه سال پیش خریدم از امین حضور تو همون ...

عزیزم قطعاتش دیگه نیست و هرکس که داره از قبل داره شما میگی ۳ سال پیش من منظورم همین روزا هست نه سه سال پیش شما