2777
2789
عنوان

سبک زندگی روستایی

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست

هر سبک زندگی ای مشکلات خودشو داره،یه بازار خوب بخوان،یه دکتر و بیمارستان درست حسابی بخوان کلی باید مکافات بکشن،تازه اینا که شما گفتی لابد دستشون به دهنشون میرسه وگرنه گوسفند رو باید اول بخرن غذا بدن بزرگ کنن تا بچه بیاره دیگه همون پولش باید باشه دیگه ،وگرنه من روستایی میشناسم دستش تنگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درآمد وبرکت دامداری اونم گوسفند خوبه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

اره الان پول تو روستاس مخصوصا اطراف کرمامشاه با کاشت خشخاش. 

کاری به خشخاش ندارم اما روستا با امکانات کامل باشه خیلی از شهر بهتره آبو هوای پاک مرغ محلی گوسفند سبزیجات همه چی خودت تمیز بار میاری 

خب بیچاره زحمت میکشن  فک کن ساعت ۵ صبح بیدارن میشن برا همون گوسفندی که شما میگید  داخل سرما گرما میرن بیرون  کار همون گوسفند انجام میدن

میدونه سالانه چقدر جو کاه و یونجه میگیرن 

میدونه اگه یه دونه‌گاو یا یه دونه  گوسفند ازشون بمیره چقدر ضرر میدن

عزیزم صدای دهل از دور خوشه

خب اونا کشاورزن محصول میفروشن یهو پول قلمبه میاد دستش یهو پول دانشگاه دخترشو داده که اگه یه وقتی پول نداشتن نگران قسطش نباشه مثل شغل آزاد می مونه دقیقا یه وقت میبینی خوب کار کردی و پولداری و یه وقتم کار نبوده و لنگی . ولی در کنار همه خوبیا اضافه کن که همه همدیگرو میشناسن دست تو دماغتم کنی کلی برات حرف در میارن الان پشت سر همون دختر ه که میخواد بره دانشگاه کلی حرف در میارن 

بله همین طوره اقوام ما تو شهرستان 

باغ دارن ویلا ساختن تو روستا 

برای خودشون انواع میوه برداشت میکنن سبزی میکارن انواع سبزیجات  وتازه یکی دوتا گوسفند انداختن تو باغ نزدیک زمستون میکشن میزارن تو یخچالشون کل زمستون و کیف میکنن اون وقت ما ها هیچی ...

و گردو و... میفروشن کلی در آمد دارن 

بله همین طوره اقوام ما تو شهرستان باغ دارن ویلا ساختن تو روستا برای خودشون انواع میوه برداشت میکنن س ...

کلی درامد از گردو و بادوم دارن ببین چه قیمت شده الان

خدا برکت بده به مالشون زحمت میکشن

خودم روستا زندگی مکنیم ۸کیلومتر فاصله داریم خدا شکر زندگی روستایی توقع زیادی نداریم یکم ام ارامش هست رفت امد همسایگان فامیل هنوز هست همدیگر میشناسیم تو مراسمات میستیم کمک مکنند .سبزی .گندم برنج صیفی جات داریم خدا شکر لبنیات معمولا روستایی دارمدشون فصلی هست باید ذخیره وپس انداز کنند تا جمع بش زندگی مبینی یکی با دامداری یا باکشاورزی مچرخونند