2777
2789
عنوان

تافل

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 42 پست
ي سال؟؟؟ نه بابا من هميشه ي ساعت قبل امتحان خوندم، زبان خونده به اندازه كافي كسي كه زياد وارد نيست و ...

تافل فرق میکنه عزیزم و این حجم از اطلاعات و نمیشه یه شبه خوند 

شما باید تو ۴ تا skill پرفکت باشی که بتونی تو آزمون بین المللی نمره بیاری 

کتاباشو بگیر ببین با توجه به لول زبانت چقدر زمان میخوای 

My way or 👉🏼 Highway 
مرسی عزیزم...اینقدر استرس دارم ک نگو....شما مدرکشو گرفتین؟من ساری هستم...

اصلااااا استرس نداشته باش، من تاحالا ٥ بار امتحان دادم الانم باز بايدً بدم مرداد ماه انقضا شد، هيچ استرس نداره بدون كه بلدي همشو، فقط با همينً كتاب تمرين كن كه مراحل امتحان دستت بياد و نوع سوال بدوني، بدوني كه چه نكاتي مهمه براي نمره گرفتن، موضوعاتش خَيلي شانسيه ي موقع هست مثلا واسه انشا ي موضوع ميدن هزار صفحه ميتوني بنويسي ي موقع ي چي ميدن كلا نظري نداري پس نمونه توي اينترنت بخون ذهنت باز باشه گرامرو بدون بلدي نترس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تافل فرق میکنه عزیزم و این حجم از اطلاعات و نمیشه یه شبه خوند  شما باید تو ۴ تا skill پرفکت با ...

عزيزم من از ١٣ سالگي تمريناي تافل حل ميكردم و خوب ميدونم چيا داره خودمم تدريس ميكردم ي مدت ، براي كسي كه ليسانس زبان داره اونقدر سخت نيست كه نسبت به كسي كه فقط براي يادگيري كلاس رفته باشه و حالا بخواد تافل بده و هدفمند بشه يادگيريش 

انشالله ک قبول بشم...خدا کمکم کنه...آخه هزینه ثبت نامشم بالاس میترسم فیل شم...خوش ب حالتون...اصلا اعتماد ب نفس ندارم....سر آزمون هم دستم میلرزه هم صدام....😞😞...یعنی هر دوسال باید آزمون بدم؟

ولی میگن از تافل سخت تره یکم ولی کاربردی تره....درسته؟

والا نه.. سخت تر نيست اصلاً در يه حدن. ولى بله كاربردى تره. 

يه بخش listening داره كه خودش شامل چهار بخشه. از ساده به سخت. مثلا اولى ش يه مكالمه تلفنى ساده س. و آخرى ش يه نفر كه حدود ٧ ديقه راجع به يه مو ضوعى صحبت مى كنه. 

يه بخش writibg داره كه خودش دو بخشه. بخش اول يه نامه مى نويسى كه ممكنه دوستانه يا رسمى باشه. بخش دوم انشا در مورد يه موضوعى.

قسمت reading هم مثل listening خودش چهار قسمته. ممكنه متن در مورد يه موضوع باشه، يا دفترچه راهنماى جاروبرقى باشه و غيره

قسمت speaking برخلاف تافل كه ضبط مى شه صدات، اينجا رو در رو با يه آدم واقعى صحبت مى كنى. اونم سه قسمته. سوال جواب دو نفره، و صحبت ٢ دقيقه اى تكى در مورد يه موضوع. 

تو آيلتس اصلا سوالات گرامر چهار جوابى وجود نداره و از اين جهت كاربردى تره. چون مهارت گرامرت داخل مهارتاى ديگه اندازه گيرى مى شه.

تو هر بخش حداكثر نمره ٩ هست. و نمره ى كلى ت ميانگين اين بخش هاست.

آيلتس عمومى براى مهاجرت و آيلتس آكادميك براى دانشگاه هاى خارجى هست. عمومى كاربردش بيشتره.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

سلام برای تافل حداقل باید 4،5 ماه فقط خوده تکنیک های تافل رو بخونی .تافل صرفا دانش زبان نیست به چیز های دیگه ای هم بستگی داره مثل سرعت تایپ ده انگشتی،رایتینگ آکادمیک، نت برداری اصولی در لیسنینگ، زمان بندی و....

حداقل برای رایتینگ اش برو کلاس ،

سایت اپلای ابرود رو بخون در مورد تافل زیاد داره .در ضمن برای لغت اول 400 و بعد هم لغات چینی تی پی او رو می خونن و بعد اسنشیال ورد و در آخر اگه زمان بود 504 رو می خونن

ولی میگن از تافل سخت تره یکم ولی کاربردی تره....درسته؟

کاربرد تافل و آیلتس با هم تو یه مواردی فرق می کنه اگه هدف ات صرفا گرفتن این مدرک هست که هرچی دوست داری بگیر .اما اگه هدف مهاجرت تحصیلی به آمریکا هست تافل بهتره ،اگه مهاجرت تحصیلی به غیر از آمریکا هست آیلتس آکادمیک ،اگه مهاجرت غیر تحصیلی آیلتس جنرال 

در ضمن دیگه آیلتس هم رایتینگ اش در ایران تصحیح نمی شه 

یه سری تفاوت ها تو خوده آزمون ها هم هست که بسته به هر شخص می تونه تفاوت باشه مثلا تافل تکنیک و زمان بندی دقیق تری می خواد که افرادی که استرس می گیرن براشون سخت می شه اما تو آیلتس افرادی که دانش زبان بهتری دارن اما تو تکنیک گیر می کنن براشون بهتره

کاربرد تافل و آیلتس با هم تو یه مواردی فرق می کنه اگه هدف ات صرفا گرفتن این مدرک هست که هرچی دوست دا ...

واسه ادامه تحصیل اگه بتونم فاند بگیرم میرم از ایران...واسه همین میخوام مدرک زبان کامل باشه...💗💗

🙏🙏🙏🙏🙏🙏خیلی ازت ممنمونم💗💗💗

خواهش مى كنم عزيزم.. هزينه ثبت نامش در دبى (نمى دونم تو ايران برگزار مى شه يا نه!) يك ميليون و صد هزار تومنه. معمولا هر ماه دو تا امتحان دارن كه بايد حداكثر يه هفته قبل اينترنتى ثبت نام كنى فقط و فقطططط از سايت british council.. چون بقيه ش كلاه برداريه

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
خواهش مى كنم عزيزم.. هزينه ثبت نامش در دبى (نمى دونم تو ايران برگزار مى شه يا نه!) يك ميليون و صد هز ...

اوووه چقدر هزینش زیاده!!!واسه امتحانش باید برم دبی؟خداییش کل مشکل مردم فقط با پول حل میشه.😳😳😳کو اینهمه پووول... 

خواهش مى كنم عزيزم.. هزينه ثبت نامش در دبى (نمى دونم تو ايران برگزار مى شه يا نه!) يك ميليون و صد هز ...

تو ایران تافل برگزار می شه تو چند تا شهر های اصلی هست تو تهران که چند تا سنتر داره اما اینجا معمولا از دوماه زودتر می نویسن

راستی استارتر برو امیر بهادر آزمون آزمایشی تافل هم داره