2777
2789
عنوان

تافل

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 42 پست
اوووه چقدر هزینش زیاده!!!واسه امتحانش باید برم دبی؟خداییش کل مشکل مردم فقط با پول حل میشه.😳😳😳کو ا ...

آره واقعا هزينه ش زياده.. اگه اين امتحان ايران برگزار بشه كه من فكر نكنم بشه، صد در صد هزينه ش پايين تر از اين خواهد بود. 

وگرنه بايد برى تركيه يا دبى. بازم تركيه شايد ارزون تر باشه. امارات خيلى كشور گرونيه! 

فقط مطمئن باش كه از جاى درست ثبت نام مى كنى كلاه بردارى زياده

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
واسه ادامه تحصیل اگه بتونم فاند بگیرم میرم از ایران...واسه همین میخوام مدرک زبان کامل باشه...💗💗

اول انتخاب کن کدوم کشور می خوای بری .برای کشوری به جز آمریکا اگه می خوای بری آیلتس بهتره .البته برای تحصیلی هم تافل رو قبول دارن هم آیلتس رو به جز موارد استثنا، اما بعضی دانشگاه ها تو یکسان کردن نمره ی آیلتس و تافل اولویت رو به آیلتس می دن یا تافل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا هزينه ش زياده.. اگه اين امتحان ايران برگزار بشه كه من فكر نكنم بشه، صد در صد هزينه ش پايين ...

اطلاعاتمان را زیاد کنیم

عزیزم تافل در هفته چند شعبه در تهران و شهرستان ها برگزار میشه .پولش هم برای ثبت نام الان نزدیک سه میلیونه