2777
2789
عنوان

دوستان من خیلی ناراحتم بیاین

113 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبین؟

بچه یه 2-3 سالی میشه بدن پدرم دونه میزنه از دستش شروع شده الان خیلی زیاد شده..دکتر گفت بیماریه صدفه و هیچ درمانی نداره...یه بار تو این سایت یکی از بچه ها گفته بود درمان داره و آدرس دکتر داده بود 

ماهم رفتیم..خدا تومن پول کرم گیاهی دادیم ولی هیچی به هیچی..تا وقتی کرمو میزنه کم رنگ میشه(البته باز معلومه)تا نمیزنه باز پر رنگ میشه..

اعصابم خیلی به هم ریخته س..کسی از شما آشنایی با این بیماری دارین؟الته اصلا واگیر و..نداره

بیماری صدف درمان قطعی نداره فقط داروش متوتروکسات هست که کنترلش میکنه و بیمارا واقعا بهش خوب جواب میدن.اونی که گفته هیچ دارویی نداره سواد نداشته یه دکتر دری حسابی ببر پدرتو که کنترلش کنه اصلا هم نگران نباش

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاین مدلی که لکهای سفید میفته ؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اگه اینه داروی کنترلی داره. خیلی ها هم دارند و واگیر هم نداره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بیماری صدف درمان قطعی نداره فقط داروش متوتروکسات هست که کنترلش میکنه و بیمارا واقعا بهش خوب جواب مید ...

عزیزم اگر تهرانی دکتر خوب سراغ داری بگو

پاهاش و ..همه داره پر میشه