2777
2789
عنوان

من دروغگوم

91 بازدید | 8 پست

راجب رشته و دانشگاهم به همه دروغ گفتم گفتم دولتی میخونم ولی آزادم گفتم رشتم پرستاریه ولی نیس ی رشته ای نزدیک بهشه الان فهمیدم که یکی از فامیلام اومده این دانشگاه درس بخونه واقعا نمیدونم چیکار کنم نباید دروغ میگفتم خیلی از این بابت از خودم ناراحتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو دیدم محیط کاری بیمارستان به روحیم نمیخوره انصراف دادم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم این مورد رو تجربه کردم البته جور دیگه ای و باعث رنجش ینفر شدم و شاید بهایی ک الان دارم پس میدم بخاطر اون روزه ،خیلی وقته دروغ گفتن رو گذاشتم کنار یا شایدم خیلی کم شده،امیدوارم این مشکلت ب خوبی حل بشه و خودت رو با هر شرایطی ک داری بپذیری،اگ شرایط انتقالی هس شاید بهتره ک ب ی دانشگاهیک فاصلش باهاتون زیاد نیس و رفت و امد اسونه بری یا اینک با حقیقت رو ب رو بشی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

2790
2778
2791
2779
2792