2777
2789
عنوان

بنظرتون بگم بهش یا زیادی حساسم

93 بازدید | 13 پست

یه رفتارای ریزی هست رو مخم داره میره اول اینکه 10 روز یه بار همو میبینیم کارمیره ولی اگه آدم بخواد میتونه وقت بزاره طرفو ببینه بعدم حس میکنم اولویت نیستم مثلا یه کاری میگم نمیکنه درصورتی که من انقد ارزش برا حرفش قائلم که یچی میگه انجام بدم و اینکه مثلا چند بار شده پشت خطی داشته منو قطع میکنه اونو جواب میده حس میکنم بهم بی احترامی میشه 

نمیدونم حساس شدم یا ن ولی رو مخمن 

ببینید دقیق نمیشه نظر داد.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا حساس هستی و اینکه رفتار اقایون و مدل ابراز علاقشون فرق داره عزیزم

خوب نمیدونم چه مدلیه این مگه ارزش گذاشتن و احترام گذاشتن و وقت گذاشتن از اصول رابطه نیست 

مردا اکثر همینن بعدش با ی معذرت خواهی سر وتهش هم میارن خیلی خونسرد و بی توجه هستن میشنون ولی واکنش ن ...

😐یه معذرتم نمیخاد اخه مثلا تاریخ تولدمو یادش نبود بهم برخورد واقعا حتی نگفت ببخشید گفت خودت گفتی فلان روز گفتم والا تاریخ تولدمو که اشتباه نمیگم

خوب نمیدونم چه مدلیه این مگه ارزش گذاشتن و احترام گذاشتن و وقت گذاشتن از اصول رابطه نیست

اره هست هیچ وقت حس ادم اشتباه نمیکنه 

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

ببین اولا که دوران نامزدی هستید

تو این دوران پسر ها اگر زیادی ابراز علاقه کنن خانواده هاشون ممکن هست مورد تمسخر قرار بدن تیکه بندازن و اقا پسر فکر میکنه داره راه رو اشتباه میره

برای پشت خطی هم ممکن هست مورد کاری باشه یا مثلا عادتش باشه که حتماا پشت خطیشو جواب بده

میفهمم اولویت یعنی چی اما جاهای دیگه امتحانش کن ببین تو حال بدی هات یا زمانی که کنارش هستی چطور رفتار میکنه یا اگر الان موردهایی یادته بگو تا بفهمیم شاید که مشکل واقعا ایشونه یا حساسیت داری

ببین اولا که دوران نامزدی هستیدتو این دوران پسر ها اگر زیادی ابراز علاقه کنن خانواده هاشون ممکن هست ...

😂😐والا سرماخورده باشم یا پریود باشمم نهایت میگه آخیی الهیی همیننن اینم برا حال بدیام یا قهرم میگه قهر نباش 😐

😂😐والا سرماخورده باشم یا پریود باشمم نهایت میگه آخیی الهیی همیننن اینم برا حال بدیام یا قهرم میگه ...

ببین من خودم اگر طبق تجربه بگم همسرم تو نامزدی همین شکلی بود

اما خب بعد از ازدواج صد و هشتاد درجه بگم کم گفتم که تغییر کرد با اینکه الان نوزده سال از ازدواجمون گذشته اما پریود که میشم میگه نمیخواد پاشی از جات میگه بخواب من مراقب بچه ها هستم یا مثلا غذا میگیرم یا چه میدونم سر پا نمون اذیت میشی و در صورتیکه اونوقتا اصلا اینجوری نبود چون خواهرش و زنداداشش خیلی مسخره میکردن و هر مردی به زنش می رسید رو میگفتن زن ذلیل اما الان جلو همشون مدام محبت میکنه و هر کی بگه زن ذلیل میگه افتخار میکنم ذلیل زنم باشم