2777
2789
عنوان

نمیدونم این ویژگی خوبه یا نه ❗️

119 بازدید | 14 پست

من اصلا نمیتونم در مورد چیزی که اعصابمو خورد کرده یا ناراحتم بابتش با کسی صحبت کنم اگرم صحبت کنم یا حتی تاپیک بزنم یا چت کنم در موردش صد برابر بیشتر میشه اون ناراحتیم 

اما وقتی تو خودم میریزم و صحبتش نمیکنم یا کم حرف میشم حالم بهتر میشه 

حتی با مادرمم نمیتونم احساس میکنم وقتی دارم در موردش حرف میزنم نقطه ضعف دارم نشون میدم یا طرف مقابلم مسخره میکنه تو دلش منو 

چجوری بعضیا قشنگ درد دل میکنن سبک میشن من نه تنها سبک نمیشم بلکه هزار برابر سنگین میشم 

بخاطر همین موضوع حس میکنم تنها و بی کسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه ولی تنهام

همه اونایی که درد دل میکنن هم تنهان تازه بعد باید هی خودشون رو بر لعن کنن که چرا فلان حرفو زدم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بهرحال هر کسی یک مدلی ناراحتیش فروکش می‌کنه ی نفر با گفتنش به چندین نفر حالش بهتر میشه ی نفر هم مثل تو با نگفتنش ... هر آدمی یک مدلی پس به صدای درونت گوش کن و با هر کاری حالت خوبه به زندگی ادامه بده

همه اونایی که درد دل میکنن هم تنهان تازه بعد باید هی خودشون رو بر لعن کنن که چرا فلان حرفو زدم

اره ولی بعضیا یکیو دارن حرف میزنن باهاش 

من تو عمرم نشده حتی با مادرمم حرف میزنم بعدش پشیمون میشم 

همش حس میکنم کسی دلسوزم نیست 

ببین انگار خود منی توروم نمیشه با کسی درد دل کنم حس می‌کنم بعدش منو با همون موضوع به یاد میارن همیشه

خب به نظرت اینجوری بهتره؟ یعنی باید بپذیریم که همه غیر قابل اعتمادن

خب به نظرت اینجوری بهتره؟ یعنی باید بپذیریم که همه غیر قابل اعتمادن

بعضی وقتا حس می‌کنم خوبه بعضی وقتا حس می‌کنم بده

چند وقت پیش واقعا سنگین شده بودم بابتش اما امتحان کردم حرف زدنو اما بعدش به این نتیجه رسیدم که وقتی چیزی نمی‌گم حالم بهتره

I can crave u but u don't need to know...