2777
2789
عنوان

کیانو ریوز

511 بازدید | 31 پست

شاید نمی‌دانستید که

کیانو ریوز در سه سالگی توسط پدرش رها شد.

رویاهای او برای اینکه یک بازیکن هاکی باشد بر اثر یک تصادف جدی از بین رفت.

دخترش در بدو تولد فوت کرد.

شریک زندگی‌اش در یک تصادف رانندگی درگذشت.

بهترین دوستش، ریور فینیکس، در اثر مصرف بیش از حد از دنیا رفت. 

خواهرش در اوج کارش با سرطان خون مبارزه کرد، به همین دلیل او فیلم‌برداری «ماتریکس» را به حالت تعلیق درآورد تا از او مراقبت کند.

در حین فیلم‌برداری «خانه دریاچه»، او مکالمه دو دستیار لباس را شنید که یکی از آن‌ها گریه می‌کرد چون «اگر ۲۰ هزار دلار نپردازد خانه‌اش را از دست می‌دهد»؛ در همان روز، کیانو مبلغ را به حساب بانکی او واریز کرد.

او تا کنون بیش از ۷۵ میلیون دلار از درآمدش را به خیریه اهدا کرده است.

او هم‌چنین به کل تیم بدلکاری «ماتریکس» یک موتور سیکلت هارلی‌دیویدسن هدیه داد تا بتوانند از سواری با آن لذت ببرند.

این مرد با ثروتش می‌توانست همه چیز بخرد اما در عوض هر روز که از جایش بلند می‌شود ظاهراً چیزی را انتخاب می‌کند که ابداً خریدنی نیست: «آدم خوبی بودن»...

آره خوندم چه سرگذشت غم انگیزی داشته

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازیگر خوبیه و در عین حال ساده و مردمی

آره یه رگش فک کنم لبنانی هست چهره ی کاملا اروپایی نداره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

با ریش یا بدون ریش؟

کلن شبیه استخون‌بندی صورت قد و‌ اینا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

آره یه رگش فک کنم لبنانی هست چهره ی کاملا اروپایی نداره

نه فقط متولد بیروت هست

یه رگ چینی داره🥺😂 برا همینه چشماش یکم کوچیکه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡