2777
2789

زیاد جالب نیست .. چون با منطق جور در نمیاد و یه جوراب زرده 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم ب چیزای منفی فک کنی واقعا جذب میشه حالا اینکه بشینی خونه بدون تلاش منتظر باشی همه چی جذبت بشه خیر حتی خداهم تو قران میگه ایمان همراه با عمل موجب فوز و‌رستگاری میشه یعنی هرچیزی  نیاز به تلاش داره 

من میگم ب چیزای منفی فک کنی واقعا جذب میشه حالا اینکه بشینی خونه بدون تلاش منتظر باشی همه چی جذبت بش ...

آره موافقم و اینکه یه سوال اینکه میگی به چیزای منفی فک کنم واقعا جذب میشه مثلا یعنی با خودم هی فک کنم که واسم مثلا فلان اتفاق بد قرار بیفته ینی یه مدت بعد واقعا اون اتفاق بده رو جذب میکنم و واقعا اتفاق میفته ؟  

ب شکرگذاری شدید اعتقاددارمبا شکرگذاری میشه پول محبت عشق رو بدست اوردالبته درکنار تلاش

خودتون جذب کردین این چیزارو با  شکر گذاری ؟ و اینکه مثلا هر روز شکر گذاری کنم بهتره ؟ بهتره بنویسیم یا نه فرقی نداره؟

آره موافقم و اینکه یه سوال اینکه میگی به چیزای منفی فک کنم واقعا جذب میشه مثلا یعنی با خودم هی فک کن ...

وقتی به یک چیز منفی فکر میکنی ناخودآگاه تو اون مسیر قرار میگیری

این قانون جذب نیست قدرت ذهن ادمهاعه و درون ادمه و نیروی خارجی نیست که جذبش کنه بلکه ذهن خودته حالا ممکنه اینجا تصادفا چیزی تبدیل به حقیقت بشه