pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 عنوان من دانشجوعم 160 بازدید | 19 پست ولی خب به هرحال تلاش کردم به اینجا رسیدم اون وقت تمام فامیل ها از حسودی باهامون قطع ارتباط کردن خالم دیگه به مامانم زنگ نمیزنه من نمیدونم این فامیل چیه که چشم دیدن موفقیت هم خونش و نداره … تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1403/11/11 | 01:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5337 چرا این قطع ارتباط نصیب ما نمیشه من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 چرا این قطع ارتباط نصیب ما نمیشه خدانکنه تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
mashika عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 5151 شاعر میفرماید:چشم دیدن همو داشته باشیمهرکی به هرجا رسیده سختیش و کشیده هشتگ حسود نباشیم
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5337 خدانکنه ایشالا والا عذابن همون قطع ارتباط بهتره من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 چ رشته ای حالا هرچی 😂 الان اینجا بگم یسریا میگن میخوای پز بدی دروغ میگی یا … واقعا درک نمیکنم این سایت و ولی رشته خوبیه 😂 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 6052 خوب شناختیشون دیگه منم خودم قطع ارتباط کردم ،فعلا و در این موقع واقعا حوصله ی هیچکیو ندارم 🥴 You're all the things I've got to remember
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 شاعر میفرماید:چشم دیدن همو داشته باشیمهرکی به هرجا رسیده سختیش و کشیده هشتگ حسود نباشیم حقق تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
کتابخونتونم عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 4209 حالا هرچی 😂 الان اینجا بگم یسریا میگن میخوای پز بدی دروغ میگی یا … واقعا درک نمیکنم این سایت و ولی ... وا بگو منم قطع ارتباط کنم باهات🥲😂 یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 خوب شناختیشون دیگه منم خودم قطع ارتباط کردم ،فعلا و در این موقع واقعا حوصله ی هیچکیو ندارم 🥴 اخه تو فک کن با خوشحالی میگی قبول شدم و اونا میرن تو قیافه و مسخرت میکنن بعدم قطع ارتباط 🤕🤕🤕 مردم جشن قبولی میگیرن براشون کادو میبرم تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 وا بگو منم قطع ارتباط کنم باهات🥲😂 پزشکی تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
mashika عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 5151 حقق ببین عشقم همیشه یادت باشههر وقت تو راه دشمن دیدی بدون داری راه و درست میری😉الان برو خدات و شکر کن آدمای حسود اطرافت و شناختی . رو هدفت تمرکز کن بقیه رو وللش
کتابخونتونم عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 4209 پزشکی حسم گفففف ایول دختر فامیل بودی میزاشتیم سرمون افتخاری . یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده
_minimal_ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 6052 اخه تو فک کن با خوشحالی میگی قبول شدم و اونا میرن تو قیافه و مسخرت میکنن بعدم قطع ارتباط 🤕🤕🤕 مرد ... متوجه ام ...خوب انجام بدن ،لابد حسادت میکنن دیگه ...غیر از این که نیست ...اهمیت نده شما You're all the things I've got to remember