از جوونای مجرد سوال دارم، ایا خانواده تون ب فکرتون هستن؟؟ مثلا پولی برا آینده تون پس انداز میکنن؟ یا با وجود این تورم نگران آینده تون هستن ک چطوری باید از پس مخارج بر بیاید؟؟ من حس میکنم اصلا خانواده ام ب فکرم نیستن و این خیلی ناراحتم میکنه و حتی خشمگین. مثلا نمیبینم حتی هزار تومن بخاطر من پس انداز کنن. یا بگن فلان کارو کردیم برا آینده بچه هامون. حتی نمیبنم تو اجتماع مراقب رفتارشون باشن و به این فکر کنن وقتی با کمالات رفتار نکنن این به ضرر بچه هاشون هم هست. وقتی تو با هیچکس خوب نباشی خب ملت فک میکنن خانواده ما مشکل داره. یا مثلا خیلیا رو میبینم ک برا بچه شون ماشین میخرن و ماشینو میزنن به نام بچه که بچه شونو ببرن بالا. مثلا طرف خودش ماشین ایرانی سواره، ولی واسه دخترش میره ماشین خارجی میخره. دختری ک نه درست و حسابی درس خونده نه لباس پوشیدنش مطابق میل پدرشه نه هیچی. اونوقت من با اینکه گواهینامه دارم اجازه رانندگی ندارم. و هزاران چیز دیگه. واقعا دلم شکسته و ناراحتم و نمیدونم چیکار کنم. حس میکنم تنهایی نمیتونم چیزیو درست کنم چون واقعا غیرقابل تغییر هستن.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منمتاهلم و متاسفانه مادر و پدرم دقیقا مثل مال شما بودن خانواده همسرم همینطور
ما دست به زانوی خودمون زدیم در مورد همه چی
منم هم ناراحتم هم خشمگین مثل شما و به نظرم حق الناس گردنشونه
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
من بابام بازنشسته،همینکه تو این شرایط تا آخر ماه برسونیم هنر کردیم
ولی خدا رو شکر پولش برکت داشته
هم پسر داماد کرده،خرج کرده،هم دختر جهیزیه داده
خانواده حامی آدم،اگه دستشون بازه بگو بهشون
خودتم حتما دنبال شغل و استقلال مالی باش
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
متوسط. در حدی هست که بتونن پس انداز کنن یا حتی ی وامی بگیرن بگن این وامو برا اینده تو گرفتیم. حتی مثلا میگن فلان چیز مثلا اگه بهمون ارث رسید، اونو بفروشیم بریم ماشین نو بخریم. حتی نمیگن اگه چیزی بهشون به ارث رسید لااقل اونو نفروشیم بمونه برا بچه ها.😔😔(پدر بزرگ مادربزرگم فوت کردن)