2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب خوشگله که خوشگله چه ربطی داره مهم اینه که همو دوس دارین

اره  میگه دوست دارم ولی من جلوش خجالت میکشم من معمولی یم اون خیلی خشکله میدونم کات کنم نابودمیشم چطوری اینو بگم نمیشه 

اره میگه دوست دارم ولی من جلوش خجالت میکشم من معمولی یم اون خیلی خشکله میدونم کات کنم نابودمیشم چطو ...

خب منم چشم ابرو مشکی سفید  و معمولی ام و  ولی شوهرم که از خودم خوشگلتره و چشم رنگیه ابیه  همیشه میگه دوست دارم ولی من اصلا محل بهش نمیدم  ت  هم یه مدت خودتو بکش جلو و خودشیفته باش  که اینقدر فکر نکنی بقیه از تو برتری دارن

نه کار بر جدیدم نه قدیم

اره میگه دوست دارم ولی من جلوش خجالت میکشم من معمولی یم اون خیلی خشکله میدونم کات کنم نابودمیشم چطو ...

کات نکن  فردا کات کنی میگی ای کاش  هیچوقت باهاش به هم نمیزدم دنیا دوروزه با کسایی که دوسشون دارین لذت ببرین کاری به خوشگلی و سن سال نداشته باش

نه کار بر جدیدم نه قدیم

خب منم چشم ابرو مشکی سفید و معمولی ام و ولی شوهرم که از خودم خوشگلتره و چشم رنگیه ابیه همیشه میگه ...

شماسفیدی من سبزه ام  ولی اون سفیدخشکل ۴سالم کوچیکتره  تاحالاچیزی نگفته ولی من قرار کنسل میکنم  دیگه چطوری باهاش ازدواج کنم