2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی خشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3999 بازدید | 134 پست
به نظرم تعریفت از زیبایی یه مشکلی داره

نمیدونم چرا😭😭از بچگی این جا افتاد تو ذهنم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

ای جان🥹چشمات رنگیه؟

ار

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم جی بگم 

ولی بنظرم زیاد فرقی نمی کرد اگه چسم رنگی اینا هم بودی باز انتظار بالاتری داشتی مثلا می گفتی کاش شبیه مثلا می گمااا سلنا گومز بودم کاش شبیه فلانی بودم 

پس تو اینه برو نگاه کن و به هر چی که هستی افتخار کن

خوبه اعتماد به نفس نداریو انقدر از خودت تعریف کردی😁😁😁

دقیقاااا 

همینو بگو 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چه رنگی

ابی طوسی

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

نمی دونم جی بگم ولی بنظرم زیاد فرقی نمی کرد اگه چسم رنگی اینا هم بودی باز انتظار بالاتری داشتی مثلا ...

خودمم حس میکنم خیلییی انتظاراتم بالاست

به چهره خودم راضی نیستم چون چشام رنگی نیست 🥲🥹

برادرم چشماش سیز دریاییه خیلی حسرت میخورم چرا من رنگی نشدم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

جدا از مجلسبارها بهم گفتم زیبایی ولی واقعا اعتماد بنفس ندارمخیلییی خوشم میاد تعریف میکنن ولی یک درصد ...

شما یا واقعا دنبال تعریف شنیدن از بقیه حتی توی این تاپیک هستید یا مشکل از خودتونه و همون اعتماد به نفسی که میگید که بازم برمیگرده به خودتون ، و خودتون باید روش کار کنید بقیه چه کاری از دستشون برمیاد مثلا؟

اگه هم معیار زیبایی براتون چشم رنگیه بهتره همون لنز بگیریو کلا بزاری تو چشمات 

نمیدونم چرا😭😭از بچگی این جا افتاد تو ذهنم

میفهمم چی میگی

مثل اونهایی که مثلا میگن بچه دختر باشه بده ولی خودشونم نمیدونن چرا 

فقط بخاطر اینکه تو ذهن جا افتاده

به نظرم سعی کن به خودت بقبولانی که ملاک های زیبایی میتونن تغییر کنن مثلا قدیم ابروی نازک ملاک زیبایی بود الان ابروی پهن

خدایا شکرت🙏

حالا واقعا عکس نمیدی ؟ در حد چند ثانیه ؟ چون خوشگل واقعی اثبات میکنه خوشگلیشو

عزیزم یه پیج هست 

مخصوص خانمای نینی سایت قشنگ عکس همه رو برمیداره میزاره و پخش میکنه 

من از اینجا خیلی میترسم اصلا نمیتونم عکس بزارم

نه هانده ارچل واقعا زیباست

من حس میکنم شبیه موش چون چشاش مشکیه و همین حسو ب خودمم دارم