2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی خشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3999 بازدید | 134 پست
رفته بودیم اصفهان اونجا توریست بودن... باهاشون‌ حرف زدیم منو دختر خالمو خواهرمدختر خالم باهاشون انگل ...

اون زیباترین دختر دنیا

یعنی من الان کامنت میزارم تو تاپیک زیباترین دختر دنیا واو😍😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلک پر صدا نمیده کسی ک واقعا زیباس جار نمیزنه این همه تعریف بعد دریغ از ی عکس اگ راس بگی میفرستی خلا ...

من نمیگم خشگلم

میگم با این همه تعریف اعتماد بنفسم صفره فکر میکنم زشتم

شما خودت حاضری عکستو بزاری؟

من حریم خصوصیم خیلی مهمه واقعا خوشم نمیاد بزارم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

پس چطوری پسر خارجی عکستو دید😐😂

تیز لانتی🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من متوجه شدم کل مجلس داشتن راجب من میگفتندرحالی ک هزارتا دختر دیگه اونجا بودنمیگم چون خشگلممیگم در ا ...

جمله "نمی گم چون خوشگلم" ت شبیه اونایی‌ که میگن تعریف از خود نباشه ولی تا قیامت ازخودشون‌ زیرپوستی تعریف میکننه

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

چشم مشکی که خیلی خوشگله

ولی من حس بدی دارم شدیددددد

مثلا همه میگن هانده ارچل خشگله من حس میکنم زشته چون چش مشکیه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

جمله "نمی گم چون خوشگلم" ت شبیه اونایی‌ که میگن تعریف از خود نباشه ولی تا قیامت ازخودشون‌ زیرپوستی ت ...

جدی میفرمایید

ب منم میگن ولی با چشم رنگی

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

من نمیگم خشگلممیگم با این همه تعریف اعتماد بنفسم صفره فکر میکنم زشتمشما خودت حاضری عکستو بزاری؟من حر ...

خب پس چرا اجاق رو روشن میکنی اینجا بگی خوشگلم همه میگن عکس عکس چرا با روانمون بازی میکنی نباید میگفتی 

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

اون زیباترین دختر دنیایعنی من الان کامنت میزارم تو تاپیک زیباترین دختر دنیا واو😍😂😂😂

بیای تاپیک من چی میگی 

تاپیک زیباترین دختر کهکشان راه شیری 😎😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

همین که فکر میکنید همه از زیبایی شما تعریف میکنن و نقل مجالس و عروسی هستین و فقط توی مجالس برای شما ...

جدا از مجلس

بارها بهم گفتم زیبایی 

ولی واقعا اعتماد بنفس ندارم

خیلییی خوشم میاد تعریف میکنن ولی یک درصدم ب خودم باپر ندارم حتی گاهی کسی میاد خونه من نمیرم بیرون حس بد بودن دارم ب خودم

ب منم میگن ولی با چشم رنگی

ای جان🥹چشمات رنگیه؟