2777
2789
عنوان

همه بهم میگن خیلی خشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3999 بازدید | 134 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی زشتع دیگه الان همه خوشگلن اینروزا

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

این اعتماد ب نفس کاذبه😄😄😂

شما حسادت داری ب من 🤣🤣🤣🤣

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اسی خودت رو توصیف کن

ابروهام کلفت یکم 

چشام حس میکنم داغونه البته همه میگن خوبه

پلکام یکم افتادست ک همین حالمو بد میکنه 

بینیم خدادادی سربالا و شبیه عملیاست

موهام مشکیه لبام قلوه

همه میگن شبیه انا د امارسی ولی از نوع مشکی😂

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

🤕🤕میدونستی هرکی اینجا عکس میزاره بذ میدارم میزارن تو ی پیج؟من حتی واسه دوستامم عکس نمیدم🤣بخدا ۴ س ...

قلک پر صدا نمیده کسی ک واقعا زیباس جار نمیزنه این همه تعریف بعد دریغ از ی عکس 

اگ راس بگی میفرستی خلافشو ثابت میکنی

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

🤕🤕میدونستی هرکی اینجا عکس میزاره بذ میدارم میزارن تو ی پیج؟من حتی واسه دوستامم عکس نمیدم🤣بخدا ۴ س ...

چه اعتماد به نفسی مطمطین از من خوشگل تر نیستی😂😂😂😂اگه راست میگی بیا یک جایی عکس مخفی بده 

پس چطوری پسر خارجی عکستو دید😐😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

خداییش راجب عروسی یه همچین موقعیتی هم برا من پیش اومده ولی اصلااااا روم نشده بگم خیلی خوشگلم

من متوجه شدم کل مجلس داشتن راجب من میگفتن

درحالی ک هزارتا دختر دیگه اونجا بود

نمیگم چون خشگلم

میگم در این حد همه از چهرم تعریف میکنن ولی حس میکنم زشتم بازم

ریشه تو بچگیم داره پدرم همیشه خوردم کرد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

پس چطوری پسر خارجی عکستو دید😐😂

رفته بودیم اصفهان اونجا توریست بودن... باهاشون‌ حرف زدیم 

منو دختر خالمو خواهرم

دختر خالم باهاشون انگلیسی صحبت میکرد

ب من گفت تو زیباترین دختر دنیایی

همین که فکر میکنید همه از زیبایی شما تعریف میکنن 

و نقل مجالس و عروسی هستین 

و فقط توی مجالس برای شما خواستگار پیدا میشه

یعنی اعتماد به نفس بالایی دارین 

آفرین

درضمن داشتن چشم مشکی و غیر رنگی زشت نیست دوست عزیز

نیاز به گفتن این جمله نبود ما ندیده شما رو قبول داریم