2777
2789
عنوان

من یه دردم

1319 بازدید | 31 پست

من برای همسرم برای خانواده ام یه دردم

نمیتونم زندگی کنم

اگه درد بی درمون آدم بود اون آدم من بودم

از آینده میترسم از اتفاقهایی که تو آینده رخ بده میترسم

میخواهم فرار کنم

هرچی به روانپزشکهام میگم نامه بستری بهم بدید گوش نمیدن

همه دلخوشی ام قرص های روانپزشکم هست که ۵تاش رو خورده بودم داشتم میمیردم چه برسه بخواهم همش رو باهم بخورم

همش میگم اگه باز حالم بد شد قرص هارو میخورم و از این زندگی و از این همه استرس و نگرانی راحت میشم

از خودم خستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثودک جانم

چرا انقد خودت رو دوس نداری؟

ابنهمه رنج بخاطر همینه...خودت رو لایق عشق همسرت خوبی خونوادت خوب بودن حتی شاگردات نمیدونی...بخدا ک درکت میکنم...ولی بی رحم بودن نسبت ب خودت هیچی رو درست نمیکنه

اینهمه عذاب وجدان و غصه خوردن بابت انفاقایی که شما توش مقصر نبودین

همه این روزا بیماری دارن خودم قلبم مشکل داره با این سن کمم...اما شما ک تقصیری نداری...چیزی که خدا خواسته...اطرافیانم اینا رو از چشم شما نمیبینن که...حیفه خانومی به با شخصیت بودن و مهربون بودن شما اینهمه ب خودش ناراحتی بده و بجنگه با خودش...حتی برا امتحانم شده یکم سعی کن تمومش کنی جنگو ...یکم حس خوب..

شرمنده پست گذاشتم و زیاد پرحرفی کردم ببخش

ثودکم خواهرکم عزیزدلم سلام 

تو درد نیستی گلم فقط داری کیسه ای از فم ها و دردایی ک تنهایی تحمل کردی رو حمل میکنی پشتت و یدنت و روحت دیگ توانایی تحمل تنهایی اونارو نداره و نیاز ب همدم داره 

بوی تعفن این دردا. اره وخیم میشه و تو نمیخای بزاری عزیزای دورت بویی.استشمام کنن ازشون و برای جلوگیری داری خودتو تخریب میکنی ک اونا چیزی نفهمن و توی ذهنت هزارتا سناریو میچینی و تصمیمای غلط میگیری 

چون،تنهایی تحمل.درد کردی افسردگی ک گرفتی و دورت سیم خارداری کشیدی ک نمیزاری هیچکس کمکت کنه فقط میخای تنهایی ادامه بدی و این هیولای افسردگی این غول تاریکی سوار بر گرده ی تو میتازه ولی تو ب خودت نمیای 

میترسی از واکنش بقیه از ناراحتیشون وو ....رها نمیکنی ترساتو میخای غرق دنیای خاکستری باشی ک واسه خودت ساختی

خواهرم گلم .بزرگم

برای بار هزارم میگم جای بقیه تصمیم نگیر ..سناریو از قبل تو ذهنت نچین ..و خودت اراده کن ک همچی خوب بشه. 

باحلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه عمل و اراده میخاد

بریز بیرون این غده های چرکی درد رو بزار تموم شه هی دامن نزن ب گذشته و اینده نزار حال رو از دست بدی

تو ک خودت معلمی و خانومی و ماهی و تو ک غصه خور.کوچیک و بزرگی.و توک عاشقترین معشوقی واسه همسرت و صالحترین بچه واسه والدینت و ....انقدر رشته های درد رو ب خودت باز وصل نکن تو قوی بودی ک هستی و تونستی بگذری از خیلی چیزا انقدر خودتو سردرگم نکن

تو نیاز ب بستری شدن نداری نیاز ب پیدا کن خودت داری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ثودک جان 

امیدوارم حالت بهتر شده باشه و بدون اینجا کسایی هستن بدون شناخت و ..ک نگرانت هستن و بفکرتن 

مواظب خودت باش 

سلام خواهری

هروز.میام سرمیزنم ک ببینم اومدی یانه 

امیدوارم زندگیت سرشاراز نورخدا باشه و حالت بهتراز دیروز 

انقد خوشبختی و خوشحالی سهمت ک وقت نکنی بیای اینجا 

مواظب خودت و قشنگیای روحت باش تو مستحق خوبی و خوب.شدن و زیبایی و خوشبختی و تمام چیزای دنیایی 

سلام باز ثودک جان نگرانت هستم اما درعین حین امیدوارم نیومدنت از خوشی باشههمیشه خوش و خرم باشی عزیزم

سلام عزیزدلم حالتون خوبه

من خوبم نمیدونستم شما نگرانم هستید وگرنه زودتر میومدم سایت سر میزدم

توروخدا منو ببخش عزیزم حلالم کن

خیلی ممنونم که بهم محبت داری دوست مهربونم

ثودک جانم دلم برااات ی ذره شده... اندازه ناخون کوچیکه یه مورچه🥺🥺کوجایی🥺❤

سلام عزیزم قربون محبتت عزیزدلم ببخشید که باعث دلتنگی شما شدم شرمنده

خیلی ممنونم ازتون 

سلام عزیزدلم حالتون خوبهمن خوبم نمیدونستم شما نگرانم هستید وگرنه زودتر میومدم سایت سر میزدمتوروخدا م ...

سلام گلم 

تقصیر تو نیست ک خودم تو ذهنم همیشه دارمت 

چرا انقد طول کشیدبیای

اضل حالت چطوره؟