2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

337 بازدید | 19 پست

سلام خانوما نمیدونم چجوری از کجا بگم فقط میشه در حد توانتون واسه مامانم دعا کنین امروز تصادف کردن حالش اصلا خوب نیس😭😭

من سال ها خواننده خاموش بودم ولی امروز دیگه از سر ناچاری عضو شد چون همش میخوندم که دعای نینی سایتیا میگیره شما رو بخدا اگه براتون مقدوره واسه مامانم دعا کنین 😭

واسش حمد میخونم امیدوارم خدا بهش سلامتی بده عزیزدلم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال فلج شدن داره من چیکار کنم 😭

این فقط یک احتماله عزیزم نه قطعیت 

پس بهش فکر نکن فقط دعا کن و امیدوار باش

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بابام راننده بود ولی تقصیری نداشت ماشین یهو منحرف شد ولی میدونم اگه مامانم چیزیش بشه بابام کمرش میشک ...

تو بهش دلگرمی بده

بگو قسمت بوده

با هر ماشین دیگه ای هم بود ممکن بود این اتفاق بیفته

خواست خداس، بپذیرید هر چی شد